| Crissssssssssssss a întrebat:

Help! Va rog ajutati-ma cei ce aveti informati clare si va pricepeti la tot ce tine de ce voi spune eu! Am intrat in toamna la liceu clasa a 9a, boboaca, m-am dus doar 4 zile si am jurat ca nu mai calc orice s ar intampla in liceul ala,fie ca tata cu mama vor da in mine sau asa mai departe,ma rog m au lasat sa stau acasa, facandu ma in toate felurile bineinteles, a inceput semestru doi2 de curand stitti si voi, si l am trimis pe tatal meu la liceu sa vad daca mai poate face orice sa ma mute in alt liceu unde vorbisem cu diriginta fostei colege din generala si mi-a zis ca tatal meu sa imi ia fisa medicala de la doctor si sa se duca la liceu si imi vor da transferul, ei bine astazi a fost si nu i l au dat a zis ca nu au cum asa ceva! stiti vreo situatie clara prin care il pot trimite iar maine pe tatal meu sa le faca in asa fell cu dovezi clare ca imi mai pot da transferu? va rog am mare nevoie de ajutor!

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Tatal tau trebuia sa mearga la liceul la care doresti transferul, nicidecum la cel care esti inscrisa ---liceul primitor este "cheia" realizarii unui tranfer!

p.s. Avand o asemenea situatie scolara, ma indoiesc ca liceul la care doresti transferul sa-ti aprobe cererea. Pentru anul scolar 2017-2018 si daca ai 18 ani, te poti inscrie direct in clasa a 9-a, cursuri serale, fara a mai cere transfer.

| Crissssssssssssss explică (pentru alessia5158):

Si daca cei de la liceul unde vreau sa ma mut vor sa ma primeasca si imi accepta transferul, ma pot muta? exista sanse?

| alessia5158 a răspuns (pentru Crissssssssssssss):

Daca te accepta te poti muta imediat. Nu-ti pot evalua sansele --- totul depinde de decizia Consilului de administratie al scolii primitoare.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și ce s-a mai întâmplat?

| AlbNegru09 a răspuns:

La directorul scoli trebuie sa ii spui ca doresti sa te muti de la scoala, ei trebuie sa iti faca transferul la o alta scoala