| Missperfect a întrebat:

Hey! Am 14 ani si imi place foarte mult de un fost coleg.anul trecut nu imi placea de el, dar imi aduc aminte ca, cand niste fete au spus ca au vazut un film la o fata care se numeste ca mine, el a spus a casa la [numele si prenumele meu], si tot anul trecut cand era carnaval (traiesc in Italia)l-au intrebat daca danseaza si el a intrebat :si [numele si prenumele meu]danseaza?
Acum imi place de el....inainte imi scriia in fiecare seara si imi punea inimioare, dsr cand ne intalnema fata in fata la scoala isi batea joc si imi inventa prorecle.din cauza asta ne-am certat de vreo 3 ori, iar dupa fiecare data imi cerea scuze.o data m-am uita la un coleg, cae vorbea si el mi-a zis -ce naibii vrei?
pentru. ca ii se parea ca ma uitam la el, si apoi era l ala care se tot holba la mine. dupa, ne-am certat pe facebook si mi-a zis sa il sterg de la prieteni ca el nu stie/stiia), iar eu i-am zis cum se face si m-a blocat. apoi cand l-am mai vazut la scoala mi-a zis ca ma sboccheaza iar eu i-am zis -doar daca iti accept cererea de prietenie, si nu ma mai sbloccat.cand il mai vad se uita la mine si, si se baga in vorba, dar mi-au zis fetele ca, cand eu nu iesisem a pus mainile pe sanii unei curve.o data i-am zis ca daca nu ma suporta de ce nu ma lasa in pace,iar el mi-a raspus: ce ai?, si o alta data i-am spus (cand ne certam)ca daca nu reuseste sa ma chema pe nume,nu ie nevoie sa imi inventeze prorecle, dar ar trebui sa nu ma mai bage in seama si sa se prefaca ca nu ma cunoaste, iar el mi-a zis ca reuseste sa ma cheme pe nume.si mereu cand ies cu prietenele si il vedem, vnie la mine si se baga in vorba /ba ca vrea sa imi prezinte un prieten, ba ma intreaba porcarii de scoala).

nu stiu ce sa mai cred...de ce se comporta asa? ii place de mine sau isi bate joc? eu cum ar trebui sa ma comport? problema e ca nici nu reusesc sa il uit

3 răspunsuri:
| LovePink a răspuns:

Ar trebui sa nu ii mai dai atentie ceva timp. Fii indiferenta. Daca te place, iti va da seama ca te-a ranit comportamentul lui si va incerca sa indrepte asta.
E tipul de baiat disperat dupa atentie. E imatur si de aceea se poarta asa. Poate asa vrea sa iti arate ca te place/sau ca nu te suporta.
El stie cel mai bine.
Dar, pentru inceput, evita-l.
Bafta!

| 8mariastar a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa te duci la el si sa il intrebi daca te place ca sa nu iti mai faci iluzii si sa nu suferii mai apoi poate ca foloseste comportamentul asta pentru ca nu este sigur de sentimentele

| GăbițuGabriel a răspuns:

Ai pus cred ca din greseala intrebarea de doua ori big grin