| Popescu_Roxana_1990 a întrebat:

Hey am si eu o problema...am o vecina cu care ma mai vad in vacante si pe la scoala... diferența dintre noi e de 4 luni ..problema e ca ea ma cam evita si vara mereu cand o sun spune ca ba nu e acasa ba are treaba desi stiu sigur ca e acasa.dc ma evit? Eu cu ea ma comport frumos nu o jignesc cand Ieșim la un suc in cumpara eu ca ea nu prea are bani, sunt modesta nu ma dau in bărci ca am bani...dar dc ma evita si dc nu putem fi bune prietene din partea ei?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil să te evite din cauza gramaticii.
Dar nu ştiu, poate o oboseşti. Poate îi eşti antipatică fără să îţi dai seama.
Nu poţi forţa pe cineva să te placă, fi şi tu indiferentă cu ea la rândul tău. Poate aşa va aprecia mai mult relaţia voastră de prietenie.

| Popescu_Roxana_1990 explică (pentru anonim_4396):

Am uitat sa Menționez nu nu o obosesc ca nu o stresez, daca ii sunt antipatica dc mai vine cu mine? Dece ma mai ajuta din cand in cand? Cand mai Ieșim noi doua ne Înțelegem super mai ales ca ea e mai cu tupeu si spune direct. Daca are ceva. Daca o sun a doua zi parca e alta persoana... Ai putea explica dc se schimba asa?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Popescu_Roxana_1990):

Poate are probleme personale, în familie.
Poate sunt certuri la ea acasă iar tu o deranjezi cu telefoanele, nu ştiu. Poate pur şi simplu e într-o stare proastă continuă şi nu vrea să te deprime cu poveştiile ei triste.

| doreal a răspuns:

Cu siguranta are ceva in familie, nu pate vorbi ori ca nu o lasa mama ei, ori ca poate se cearta cineva. Nu stiu, poate ii e rusine unde sta si stie ca urmatorul pas e sa va vizitati, intr-o zi cand o intalnesti ii spui de ce te tot evita, poate e rusinoasa si trebuie tu sa o readuci pe pamantul asta minunat.