| FloryTrandafir a întrebat:

Hey happy Care este varsta potrivita pentru a face copii? Am 17 ani, doar curioasa happy

14 răspunsuri:
| xRainyDay a răspuns:

Peste 25, când nu eşti cu capul în nori şi eşti responsabilă pentru unul.

| FloryTrandafir explică (pentru xRainyDay):

Nu e c-am prea tarziu la 25 sau peste?thinking

| xRainyDay a răspuns (pentru FloryTrandafir):

Nu. Mama m-a făcut la 25.
În plus cred că mai întâi trebuie să termini facultatea şi să ai un servici ca să ai cu ce întreţine copiii.

Asa este, pe mine m-a facut la o varsta foarte mica, dar oricum la 20 are ceva daca faci macar unul?thinking

Dacă ai unde să îl ţi, să nu îl plouă în cap prin gunoaie, şi ai bani pentru mâncare şi îngrijire ca să nu plângeţi de foame, şi ai o baie ca să fiţi curaţi ca de "Doamne ajută!", şi să ai un servici sau ceva care să aducă bani, dar mai ales să şti cum să ai grijă de un copil, căci se poate imbolnăvii ai putea avea unul.

Da si normal pai c-am la asta ma referam si eu daca ai totul necesar si apoi sa faci macar unul la 20 dar nu e mica rau varsta oricum...si multumesc mult pentru raspunsuri:*

Cu plăcere happy
Noapte bună!

Noapte Buna! happy

| FloryTrandafir explică:

Scuzati categoria, din greseala am pus-o.

| Berni13 a răspuns:

Profu de biologie a spus 25 pe acolohappy

| FloryTrandafir explică (pentru Berni13):

Vreau parerea ta nu a profului.hee hee

| Mkz a răspuns:

Eu zic 22 acum depinde si de partener/partenera de situatia lor de cat sunt de seriosi daca ai un loc de munca o poti face dar trebuie sa stii ca trebuie sai dai de mancare la ala mic

| FloryTrandafir explică (pentru Mkz):

Asa este, multumesc pentru raspuns happy

| Ovidiiu a răspuns:

Eu zic sa-ti traiesti viata singura cat mai ai timp, adica pe la 28 nici sa nu te gandesti la asa ceva, parerea mea, sau 30, depinde daca te grabesti laughing))