Sincer? Daca as fi in locul tau m/as duce la furat fructe, ca doar e vara, pana mi/ar trimite bani din nou. Ma rog...tie...asta as face daca as fi in locul tau. Hmm, dar nu ai cum sa vorbesti cu tatal tau sa trimita banii unei prietene de ale tale si sa ti dea apoi? Fara sa afle mama ta, desigur. Asta daca ai avea cum sa vorbesti cu el fara sa auda ea. Sau pe skype, mess, daca are si el.
Nu prea vad ce ai putea face, iar daca ai suna la asociatia copilului probabil ca cei de acolo nu ar face mare lucru, si in plus, ce le-ai spune? Ca mama ta ti-a furat banii? Apoi cine stie ce mai yice ea si te baga in rahat, deci varianta asta nu prea ar fi de folosit. Si sa zicem ca prin absurd reusesti sa scapi de ea, te/ai descurca singura apoi? Ai 14 ani, totusi...stii sa gatesti?
Daca ai prieteni mai apropiati ai putea sa le mai faci cate o vizita, poate ii prinzi cand sunt la masa. Dar, cum ti-am zis, daca as fi in locul tau m-as duce sa colind strazile sa vad daca gasesc pomi cu fructe
Take care :3
Uite, nu trebuie sa disperi asa de mica din cauza banilor.
Am mai intalnit genul tau. Nu merita sa iti pui capat zilelor. Nu merge nici sa inghiti de proasta toate acuzatiile pe nedrept, injuraturile si bataile...
Am trecut prin ceea ce ai trecut tu. Si tatal meu a plecat in strainatate. Treaba s-a mai limpezit, in prezent. Mama e mai pasnica.
Cheia e sa nu fii razvratita si sa te comporti obraznic sau sa faci mofturi.
In schimb, impune-ti parerile, dar va trebui s-o faci intr-un mod subtil si pasnic.
Trebuie sa discuti cu mama ta. Stii de ce nu iti lasa atatia bani pe mana? Deoarece nu vrea sa ii cheltui pe prostii. Spune-i sa impartiti, oarecum, banii.
De asemenea, spune-i sincer si cu mult curaj ceea ce simti. Alege-ti o zi cand e in toane mai bune. Incepe de genul: "Am putea vorbi, te rog frumos?".
Discutati! Daca discutati lucrurile se mai linistesc.
Vreau sa aud numai de bine din partea ta! Si, repet: NU fi razvratita, obraznica si cu mofturi - fii sincera si ascultatoare. Cei cu gurile mari nu reusesc sa faca nimic bun.
Dumnezeu sa te ajute!
Spune-i tatalui problema ta, deoarece chiar daca-ti trimite bani sau nu ei tot ajung la mama ta... Poate gasesti totusi putin timp cand e mama plecata sa suni la telefonul copilului, sau sa ceri ajutor altor persoane apropiate sa te ajute, daca ai posibilitatea. Trebuie sa fii puternica, si eu am parintii divortati si stiu ca e greu... Sa ai nadejdea ca totul o sa fie bine! Ai grija de tine!