anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU.Deci ma suna un individ in fiecare zii.Am raspuns o singura data nestiind ca vrea "sa ma terorizeze"cu apelurile, si radea rolling on the floor ciudat dar da. Apoi nu am mai raspuns deloc pentru ca nu-mi plac glumele atea proaste.Adica sa ma suni si sa razi? wtf?
In fine acum sia facut un program mai nou ca sa ma streseze
In fiecare zii de la 8:00-8:20 ma suna in continuu cu nr lui
8:50-9:20 secret
si dupa pe la 16:00 si 20:00 laughing iar nr lui
Lam pus pe prietenu meu sa raspunda pentru ca are o voce mai impunatoare si na zis nimic chiar a inchis telefonul` cred ca i-a fost frica.
Problema e ca nu stiu cine e desi am cateva banuieli de pustani laughing de care m-am luat.
Cum pot afla cine e, dupa nr de telefon sau alte metode?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughingsi pe mine ma suna cnva...cu nr ascuns mai mereu dar eu am metoda mea prin care sa il plictisesc si de la un tp nu m. a mai sunatdevileu deschid tv-ul dau pe U si las telu acolo, trece 2-3-10 min si inchide si nu mai sunalaughing

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa deschizi telefonul cand te suna dar sa nu-l asculti. Daca nu este chiar prost de tot isi va da seama ca isi cheltuieste degeaba banii si va inceta apelurile.
Este greu ori chiar imposibil ca tu sa afli cine are numarul respectiv de telefon, mai ales daca e cu cartela prepay. Chiar daca ar fi cu abonament firmele de telefonie nu comunica datele persoanele decat la cererea procurorilor ori instantelor judecatoresti. Numai bine!

| GeorgeRadu a răspuns:

Daca ai vreo cunostinta in politie dai cartela si iti afla numarul ce te tot suna happy...

| mon@29 a răspuns:

Pai poti sa faci ceva mai ushor.baga nr lui secret la apeluri baratewinking

| Elial a răspuns:

Ilk dai la politie si il demascheaza si eu am patit-o