anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU!
Deci sa incep, am 15 ani,ma simt groaznic,habar nu am de ce m-a lasat "Dumnezeu" asa, de ce nu puteam sa fiu si eu frumos ca altii,pur si simplu m-am saturat de viata asta,ma tot gandesc cum sa mor suic...,sunt un baiat "cuminte", in sensul in care nu beau,fumez, sunt calm,n-am avut niciodata probleme la scoala sau altceva...,chiar daca puteam,m-am abtinut, nu stiu daca am chiulit de 20 de ori in 3 ani, nu sunt genul ala care sta toata ziua cu caietul in mana.De la un timp nici nu ma mai duc pe la scoala,din cauza asta, sunt groaznic, un urat...crying

Help me please!

6 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Salut! Nu exista vreun om care sa fie si next top model si un geniu la scoala si care sa mai aiba si o tona de prieteni.Cel putin eu nu cunosc pe nimeni asa.Fiecare are problemele lui, in functie de personalitate. Eu insumi imi resping unii dintre colegi intrucat ma dezgusta felul lor de a fi si cel in care actioneaza.
Care este diferenta intre mine si ei? Pai ei au o tona de prieteni si tot ei se supara cand cine stie ce realizez eu (ma refer la concursuri, site-uri sau altceva)
Sunt de parere ca te subestimezi.Stiu ce simti, partial.Corpul nu este o problema.Il poti ingriji, il poti modela cum vrei.Incearca sa porti haine care sa nu aiba culori tipatoare. Daca nu stii cum sa le asortezi atunci axeaza-te pe alb si nnegru intrucat sunt nonculori si merg cu orice.
Iarasi. Poti folosi creme (sa te razi nu cred ca e cazul dar daca ai prin absurd mustata care se vede cat de cat pronuntat, atunci jos cu ea.)
Daca ai cosuri atunci sa nu le elimini in asa fel incat sa ramai cu rani pe fata.
Eventual te poti duce la un frizer tanar (el stie mai bine ce se poarta) si ii poti spune sa te tunda cum stie el mai bine.
Eu eram obisnuit sa-i dau indicatii frizerului meu intrucat ma intreba cum vreau pana cand m-am enervat si i-am zis poti sa ma tunzi cum crezi ca imi sta bine. A iesit bine.
Stii bine ca in acest secol prietenii se aleg dupa haine si corp.(eu nu fac asa, doar restul lumii)
Daca esti prea slab sau prea gras atunci poate sa fie si acesta un motiv pentru care esti evitat.Cel mai bine este sa faci abdomene din cand in cand.
Daca nu iti place scoala atunci incearca sa fii tipul de gasca, acela care ii ajuta pe toti si care face ce fac si ceilalti.
Daca nu faci ca ei, te marginalizeaza.Stiu asta din experienta proprie.

Stii care este concluzia mea? Esti un baiat neinteles, asa ca mine, fapt pentru care esti ocolit.Pot sa spun ca nu esti nici pe departe urat. Uratenia exterioara este un fleac pe cea a celor ce te evita.
Sa-ti dau un exemplu.Tu si colegii tai sunteti niste mere.
Marul tau este murdar si are coaja un pic bizara, in timp ce merele care ii reprezinta pe colegii tai au viermi sau sunt pur si simplu stricate.
Marul tau il poti decoji, il poti spala, este inca bun de mancat.
Intrebarea este. Poti spune acelasi lucru si despre cele ale colegilor tai?
Asa este lumea, se concentreaza pe exterior intrucat nu pot sa vada atat de departe pana la sufletul omului.
Sa-ti iei gandul de la aia.Nu este bine la 15 ani sa te gandesti la cuvantul cu "sin". Ai toata viata inainte si ai destul timp sa intalnesti pe cineva care sa te inteleaga.
Daca ai 15 ani atunci esti in clasa a 8-a?
Daca da atunci problema este ca si rezolvata intrucat o sa vina liceul si acolo nu o sa te cunoasca nimeni.O sa poti sa incepi de la 0 cu totul.
Sper ca te-am ajutat si ca nu ai fost jignit de ce am spus.
Iti doresc o zi placuta in continuare!

| T0T a răspuns:

Bagă-ți mințile în cap.

| mgtow a răspuns:

Mai cresti si te vei schimba la minte

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gandeste-te daca tu ai o astfel de parere despre tine...cum vrei ca ceilalti sa te vada? iti dau un ex:ai vazut cand esti suparat ti se
"citeste" pe fata ca esti intr-o stare proasta in ciuda faptului ca nu vrei sa arati asta...asa si cu aspectul fizic daca tu spui "urat sunt, dc m-ai dat Doamne asa"pentru ca tu singur le "transmiti" oameniilor d-aia te vad asa, gandeste pozitiv, schimba look-ul fa o schimbare la tine dar mai mult interior

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te trezesc? Esti cel mai tare om de pe planeta, si nu mai exista altii buni ca tine, nicaieri, fiindca esti unic. Acum, daca esti urit, pfffffff..., cui ii pasa de frumusetea corpului mie mii "pohui " de ea, lasa sa creada ce-or vrea prostii, doar tine minte ca esti cel mai tare om din lume si altii ca tine nu exista, nu te lasa de invatatura ca nu iti v-a stica in viata, Dumnezeu nu te-a lasat, cit despre situatia in care te afli, imi este cunoscuta am trecut si eu prin asta, nu as spune ca stralucesc cu frumusete si indeobste mi-au aparut cosuri de la 12 ani, acum mi-au trecut.
Altii nu-s frumosi, tu esti frumos, si m-ai frumos ca tine nu exista. Fiindca eu tot ma credeam urit, insa eu am m-am transformat intr-un rau care stia doar sa comenteze minusurile altora, imi aduc aminte ca nimeni nu mai vorbea cu mine, tu nu esti nevoit sa faci asa ca mine, insa nu spun ca asta nu m-a ajutat, doar ca acum vad mai intii raul la oameni apoi binele, trebuie sa fii independent si sa nu-ti pese de parerea oamenilor rai. Si inca ceva, cui ai pasa de cat de frumos esti, in istorie au fost milioane de oameni vestiti care nu sunt foarte frumosi dar ii stiu milioane de exemplu Miley Cyrus, nu-i prea frumoasa da o stiu milioane. Si daca colegii te deranjeaza, deranjeaza-i si tu pe ei numai ca asa ca ei sa nu poata uita asta nici dupa moarte, ca oricum peste vreo 6 ani nu-i ve-i vedea pe pacatosi. Daca la oameni lii greata de tine atunci fie-ti greata de ei dar de 10000 de ori mai tare incit sa versi si matele cind te vei gindi la ei. Eu asa procedez, dar ai grija sa nu te strici ca eu m-am c-am stricat la caracter. Daca nu ai prieteni normali atunci a venit timpul sa-i gasesti. NU sensibilii cistiga in aceasta lume ci puternicii la caracter si inteligentii. Oare costa un **** de frumusete fizica viata ta, viata ta e ce-a mai scumpa si nu costa nimic nici macar o caruto cu Iphone 6.
Hai ca am c-am intins-o, Ok, sper ca ai inteles ce vreau sa zic. Doar bine

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Daniel,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!