| IuliaWosster a întrebat:

Hey!love struck
Intrebarea asta se adreseaza fetelor dar si isi pot spune parereahappy
>Deci: fetelor va place la un baiat sa aiba un cur bombat sau sa fie plat?!
Si de ce sa fie bombat sau respectiv plat?! Este adevarat ca baieti care poarta pantaloni in vine nu au cur?! si de aia poarta pantaloni largi?! voi ce credetilove struck?

10 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Pai.sa zic eu happy am un baiat in clasa care are un cur foarte bombat dar poarta panatloni largi ca asa vrea laughing Dar in rest nu prea m uit la asa ceva. happy Cum zice Elena important e sa aiba big grin

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Aηηy):

Lasa-i direct facebooku aci ca te-or deranja fetel cu zeci de mesaje sa le dai la fiecare in parte happytongue P.S. Norocos tipu

| elena a răspuns:

Mai, important este sa aiba oricum ar fi el, dar se mai iveste o problema, ce-i drept cam nasoala in privinta acestuia, c...um ii spui tu, daca este bombat, nu cumva are o alta orientare sexuala?

| nobody_9468 a răspuns:

Hey...chiar ieri ma uitam cu prietenele mele la fudurile baietilorhee hee. Am vazut unul avea o mama de curlaughing, era bombat si chiar nu mi-a placut, nu m'a atraslaughing
Nu stiu daca imi place unul anume...trebuie sa aiba acel ceva fundul luilaughing care sa ma atraga.Nu'l vreau cu fundul prea bombat, pare de poponarsad. Vreau un fundulet finutz, nu sa cada dintr'o extrema intr'alta si in plus ador baietii care poarta blugi aproape stramti pe fundlove struckbatting eyelashes

Bafta.

| gabryel a răspuns:

@elena asa i-a inzestrat mama natura pe unii sa aiba fundul bombat asta nu inseamna ca au o alta orientare sexuala.

| BRoxana a răspuns:

Uau, deci e intrebare penala eu cel putin nu ma uit la fundul unui baiat cand imi place de el si sincer nu mi-ar placea sa vad un baiat cu fund bombat si cu pantaloni stramti, stramti, ar da impresia de gay...bine ma refer la nu ff stramti si nu creca cineva poate avea fund platlaughing serios acum

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru BRoxana):

Crede-ma se poate sa fie plat, am avut asa coleg happy

Răspuns utilizator avertizat
| cosm1n_9149 a răspuns:

Nu e neaparat daca poarta blugi foarte stramti e gay, sau haine mulate sau are fundul nu stiu cum.
Fiecare isi poarta hainele cum cunsodera el de cuviinta!
Gay este daca se comporta ca atare nu daca se imbraca intr-un anumit mod.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-am uitat in viata mea la asa ceva laughing.
Dar prefer bombat pentru ca daca o sa am fata o sa mosteneasca asta de la tatal ei. Dar sunt fete dotate care poarta pantaloni largi pentru ca asa e stilul lor, nu neaparat ca nu ar avea. Deci nu e regula ca daca un baiat nu are sa poarte pantaloni largi.