anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy, m-am certat cu Bff-ul, bine oarecum...sa va zic ce s-a intamplat:
Mai intai o sa pun niste numere ca sa le stiti:
1 si 2

Am fost la joaca impreuna cu cele 3 bff-uri, am mers la 2 si dupa am inceput sa facem karaoke, eu si 1 i-am spus lui 2 sa inceapa si ea sa cante cu noi dar nu a vrut, adevarul este ca 2 este mai apropiata de 1, si dupa am mers sa alergam, iar 2 cica nu are chef ca nu stiu ce (2 este mai plinuta si trebuie sa slabeasca si noi o motivam sa alerge) ca alte natii, dupa 1 i-a spus ca daca vrea sa slabeasca nu trebuie sa aiba chef, si dupa a inceput si ea sa alerge, am alergat, eu cu 1 in fata caci noi suntem mai vitezomane, o inceput sa tune si dupa fiecare la casele lor.I-am trm cv lui 2, si dupa ea mi-a schimbat porecla (pe messenger) in porecla mea cum ar fi (ex:Laur,Cris, Bie, Coco, etc) cu un punct in fata, si porecla mea era "inima si viata mea" dupa am devenit nervoasa asa ca si eu i-am fc la fel, inainte de a schimba porecla eu i-am scris ce face, ea a spus bine si dupa ca are treaba si a zis pa, sincer vorbesc, nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva, eu cu ea nu m-am certat niciodata. Dupa ceva timp am inceput eu caci eram nervoasa si am cedat nervos, ca mna..nu stiam ce are si ma simteam chiar prost.dupa i-am zis ce are, daca e suparata pe mine sa imi spuna ca nu ii zic nimic, ca vreau sa rezolvam lucrurile, dar de unde, am intrebat mai intai, dc am sters porecla (ea fusese prima) si ea cica "s-a plictisit de emoji-uri", dupa i-am zis ca ce are cu mine si a zis nimic. Dupa cica iar, am treaba, eu i-am zis sa imi zica ce are da de unde:paaa. Uitati chestia originala:
-Când e vorba de mine (Eu)
-pa(ea)
-E numai ok(e)
-paaaaa(ea_
-paaaaaaaaaaaaaaaaaa (ea)
-Pa, șasa ma enervezi (eu)

Nu e toata conversatia, ultimele randuri.Deci da, recunosc si eu am fost rea ca i-am comentat, si am inrautatit, dar eu am cedat nervos, nu mai suportam sa fiu lucrul ei de care isi bate joc.Si cam asta a fost, vreau sa stiu cum sa ma impac cu ea ca mna.tin la ea foarte mult.Suntem prietene de 9 ani si pana mea...si cam asta e.Va rog dati-mi parerile voastre.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Acum reformuleaza. Pune punct, virgula, fraze cu sens... nu pricepe nimeni nimic... bine oricum probabil sunt doar copilarii cu care nu poate nimeni sa te ajute, dat totusi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai, ce tragedie.

| Notmyaccount a răspuns:

Desi se intelege putin din ce ai scris, mi-a fost de ajuns sa imi dau seama despre ce este vorba: o fata de maxim 8 ani s-a certat cu prietena ei. Ok... Se mai intampla. Sa vedem ce se poate face, din moment ce ne-ai scris noua inseamna ca e grav. Desi n-am inteles nimic din faza cu poreclele, nici nu cred ca este necesar. Va-ti suparat una pe cealalta din nimic. De fapt cred ca in situatia de fata, problema este urmatoarea: tu crezi ca ea e suparata pe tine si ea crede ca esti suparata pe ea, cand de fapt situatia nu e asa.
In fine... Nu-ti face griji, maine o sa fiti iar happy si bla bla bla.