Cred ca esti paranoica, iar faza cu acul... te pai abtine ca daca da o infectie peste tine e ff periculos. Faza cu emo, iti spun eu cum sta: sunt niste oameni plimbati cu lesa de satana, ei cred ca e o mandrie, ca sunt ei tare misto si vai Doamne unici de sensibili. Nu, nu esti emo, ci ai vazut sau ai auzit undv de ac, l'ai incercat si acu' iti place. Mai am eu colege de cls ca tine. De ex una sa taiat la deget si se lauda la profa d religie, ca a bagat'o in boale, insa n'aree nici o treab cu emo fiind ca e ff tupeista.
Sincer ai "simptome"
si crede ma ca nu e bine
trebuie sa fi tare si sa treci peste tot ce te face sa suferi
stiu cat e de greu dar va trebui daca vrei sa fi fericita
si, in plus parerea mea este ca doar oamenii "slabi"sufleteste se fac emo sau cei care vor sa para tari(nu e cazul tau)
inceraca sa faci dif activitati care sa ti ocupe timpul asa incat sa nu mai ai ganduri din acestea
succes:X
Da,cred ca da si nu ma refer aici la faptul ca te imbraci ca un emo sau ca askulti genul ala de muzicaa(desi si ea influenteaza)ci la faptul ca iti bagi acul in mana,o sa sune ca o predika dar tu gandesti cand faci asa ceva?! cu ce te ajuta?! ce rezolvi? numi spune ca te simti mai bine ca o sa incep sa cred alt ceva! iti place durerea?! nu mai fa asa ceva,inteleg sa fi suparat,sa fi mohorat sa te porti urat cu toata lumea dar chiar nu te doare sa-ti faci asa ceva! revinoti! pamantul catre tine scuze ca vb asa dar nu ma pot abtine ma doare pe mine! Fii atenta orikat de grea e viata si urata si nu mai vrei tot ce faci cand reactionezi asa este sa fugi de ea, te sperie? acepti sa te dai batuta? eu nu red sfatul meu priveste in fata cu capul sus, imbracate cum vrei fii cum vrei atata timp cat iti place nu vei deranja pe nimeni dar nu iti mai fa chestile alea te ranesti pe tine si asta cred ca este cel mai imp lucru ai grija char daca o sa fie greu de acum inkolo nu te da batuta :d fii puernika si arunka orice ac din casa la gunoi(pentru protectie)
Bah da toti ziceti : ce le place astora sa se taie da nici n-ati incercat.
Dupa aia sa veniti sa faceti comentarii de genu.
Mulţi adolescenţi se confruntă cu astfel de stări sufleteşti, manifestări; chiar şi eu sunt unul dintre ei.
Am observat că termenul emo este privit ca ceva dăunător. Poate din perspectiva unora, emo înseamnă moarte sigură sau mai ştiu eu ce prostie, dar pe la urmă este doar un stil şi prin aceasta vreau să evidenţiez faptul că nu putem să ne definim prin cuvântul EMO.
Depresiile... la fel, foarte multe cazuri de depresii la adolescenţi; iarăşi mă poţi considera un exemplu şi în această categorie.
În orice caz, răspunsul concret la întrebarea ta : Nu, nu eşti emo. Eşti doar tu.
PS : Renunţă la automutilare!
Ode34 întreabă:
Ciprian2332 întreabă: