Lol.ca sa fie imormantare si sa-l intalneasca din nou sa-i ceara numarul..sadic.
Ca e in perioada aia din luna, in afara de intrebari tampite sa vezi capacitatile mentale are oamenilor nu gasesti? Si ca raspuns la intrebare :o usa pentru ca nu are roti
Nu are nicio legatura una cu alta
intrebarile astea se pun pentru a afla ce fel de latura are o persoana.
O nu! stiu. tatal ei si-a omorat sotia, si fica s-a razbunat. dap. raspuns final
Ca sa nu se simta masa singura
si sa nu o certe nimeni cand vine cu un pui in brate, apropo ce fel de hip-hop iti place?
Nu prea ascult romanesc decat pentru mesaj uneori...mai mult cel din ani 90 american gen 2pac
Hehe.miau luat cam multe secunde sa-mi dau seama dar era evident
mersi
si a ta era o varianta Istrate_Jana_1997 mai politista asa![]()
Ba tu esti cu capu ![]()
in primul rand nu am facut eu intrebarea si puteai sa te abti de la acest comentariu doar pentru cateva puncte
Iti pun si eu o intrebare.de ce oare ar vrea cineva sa posteze intrebarea aia ciudata si sa ma astepte si un raspuns. puteai sa salvezi aproximativ un minut din viata ta si sa-l folosesti intr-un scop mai nobil.
Tu nu ti-ai pierde o jumate d minut din minunata viata sa aflii in mod nobil daca te duce capu la o intrebare de genu? sau u te-ai suparat ca nu ti-ai dat seama singur de raspuns.scz dar ce ai zis ma gadilat la nervi
Ba nu puteam
pana la urma care e problema ta? te obilga cineva sa raspunzi?
sau macar sa citesti? ce treaba ai tu cum vreau eu sa imi pierd viata? oricum e vara si nu am ce face
cum zice @dragonladyflame ti-e ciuda ca nu ai stiut raspunsul
uite acum puteam sa imi salvez un minut din viata daca nu erai tu cu comentariul tau idiot