| AndreeaIsabella a întrebat:

Il cunosc de ceva vreme si practic -ar trebui- sau suntem doar prieteni dar face mai multe gesturi, cum ar fi:
1.Ma imbratiseaza
2.Ma pupa si ma ciupeste de obraji
3.Si mai nou ma musca de gat
Sincer am discutat odata cu el despre posibilitatea unei relatii intre noi doi(mesaje), iar el mi-a lasat de inteles ca ar vrea o relatie cu mine si nu prea, deoarece el cauta ceva serios si alte chestii, iar daca ma regasesc in descrierea lui am putea incerca, iar daca nu, nu se supara daca ramanem amici in continuare.
Dupa aceasta mica "disputa", noi nu am mai vorbit o saptamana, deoarece ma simteam naspa fata de el iar in acest timp a inceput o relatie cu o fata. La o saptamana dupa, s-au despartit, iar apoi a inceput sa vina la mine si sa imi intre sub piele.
Sincer ma simt ca o anvelopa de rezerva, nu stiu daca el chiar simte ceva fata de mine sau nu. Daca se joaca cu mine sau nu.
Sunt complet bulversata.

Răspuns Câştigător
| CutiePieMarzia a răspuns:

Dupa cate zici e o persoana inselatoare, cu 2 fete. Nu eu zic NU! sad Dar daca te musca de git e altceva, mai grav. Sper sa iti rezolvi problemele! Succes! happy

| AndreeaIsabella explică (pentru CutiePieMarzia):

Adica? Ce poate fi mai grav?

| CutiePieMarzia a răspuns (pentru AndreeaIsabella):

Scuze, nu stiu daca permite, dar... s*x.

3 răspunsuri:
| Sunnyツ a răspuns:

Maturizează-te! Dacă un băiat vrea sa fie cu tine, o să încerce tot posibilul fără scuze si alte jocuri de copii. Dacă joacă la mai multe mâini inseamnă că nu știe ce vrea sau că nu vrea nicio fată cu adevărat. Un băiat care este îdrăgostit face tot posibil să fie cu fata respectivă, oriât de timid, urăt sau golan ar fi. Nu te lăsa fraierită de vorbe, faptele conteză!