| alinamailat26 a întrebat:

ÎL IUBESC DAR M-AM SATURAT.
Știu ca poate e greșit ca scriu aici, dar nu mai pot, nu știu ce sa mai fac. Eu și iubitul meu suntem împreuna de 2 ani, ne-am mutat împreuna de un an. La început totul bine și frumos, perfect pot sa zic, de un timp, nu mai face absolut nimiccc, da vina pe mine din orice, eu trebuie sa fac totul in casa, la nimic nu ma ajuta, îmi spune ca el e obosit ca merge la lucru. Va dau un exemplu sa înțelegeți mai bine, îmi cere portofelul chiar dacă e lângă el, îmi cere haine sa ii duc când merge la dus, îmi cere apa chiar dacă e lângă ea, ma simt ca o sclava. Mama lui ii făcea toate poftele dar nu mai pot jur. Pana și când facem dragoste tot la asta ma gândesc și nu o fac cu drag. Seara când adoarme îl tin in brațe și plâng și ma gândesc ca nu știu cum s-a schimbat. Am nevoie de un sfat va rog

Răspuns Câştigător
| Alex2342 a răspuns:

Relația ta a devenit una toxica, și ar trebui sa te înfrunți cu el, deoarece acea mutare pentru tine a însemnat oarecum o sclavie cum ai și precizat.
Ar trebuii sa pui piciorul in prag deoarece oarecum el se simte ca la hotel.și a intervenit probabil aceea obișnuința lasă ca face ea lasă ca ma ajuta ea, el nu te mai vede cum te vedea acum 2 ani … încearcă sa introduci mici schimbări in viața ta, încearcă sa fii mai nepăsătoare, sa îți petreci mai mult timp pentru tine acum pana nu este prea târziu gândește te ca dacă va apărea un copil ar însemna pușcărie pe viața …

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ești pe post de mama lui. Deci el face dragoste cu tine, ca și cum ai fi mama lui. Mama lui nu l-a înțărcat bine. Știi de unde vine cuvântul? De la țarc, o îngrăditură unde pui vițelul, ca să nu mai ajungă la țâța mamei. Așa că asta trebuie să faci, să îl în-țarci. Dacă nu, vei dormi cu un vițel în brațe la nesfârșit, plângând.

| Eireann a răspuns:

Tu nu mergi la lucru? Fiindca daca nu ai loc de munca si stai "pe banii lui" e complicata treaba. Nu ii da dreptul sa poarte asa si cred ca pe alocuri ii place sa te vads ca il servesti, te priveste ca o subordonata. El cere una, cere alta dar tu nu esti obligata sa ii dai. Milioane de oameni pe lumea asta muncesc si cand ajung acasa fac curat, de mancare si isi iau singuri apa daca chiar le este sete.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Majoritatea baietilor se poarta asa cu fetele, au impresia ca si-au luat sclave. Asta e mentalitatea lor. Li se baga in cap acest lucru, nu sunt educati de mici sa ajute si ei la treburile casei, ca doar mama face treaba. Asta e ceea ce se promoveaza in familie. Din pacate nu prea vad solutia, doar sa incepi sa nu ii mai faci pe plac chiar cu orice prostie si sa vorbesti cu el sa ii spui cum te simti si ce te nemultumeste.