Buna, vb frumos cu ea, arata-i ca o placi, apoi intreab-o daca are aceeasi sentimente ca ale tale, spune-i in fata ca o placi, si intreab-o daca vrea sa fie cu tine...
Si noi de unde sa stim ca te palcee? noi nu o cunoastem si nici pe tine nu te cunoaste si daca stau bine sa ma gandesc nu cunosc nici un utilizator TPU! ii ajut doar cu un sfat nu le sunt ghicitor!
te rog reformuleaza intrebarea!
Poi cred ca cel mai bun ajutor este "comunicarea"... Discuta cu ea, si dintr-un subiect in altul, spune-i sentimentele tale si intreab-o daca si ea simte la fel...Decat cu incertitudinea mai bine cu suferinta, si in plus, poate te place...Succes!
Esti baiat sau ce?
vorbeste cu ea
nu se va supara daca o vei intreba
in + nu ai nimic de pierdut
Intreab`o pur si simplu daca ii palce de tine sau daca are prieten. Daca are prieten inseamna ca nu`i place de tine (logic), dar daca nu are poti sa o faci ca sa-i placa de tine
Pai cere'i un id ( in caz ca nu il ai ) tineti legatura. Intreab'o. sau incearca a afli asta prin intermediul privirilor, zambetelor, mangaierilor. ( nu pe fund sau alte chestii de gen ). succes
Cum te cheama cred ca te pot ajuta deoarece mie imi place de un baiat razvan si ma vad cu el numai seara in luna august e ciudat
''dar numai seara ma pot juca cu ea'' Intreab-o pe educatoarea ta, stie raspunsul sigur.
Andre9 întreabă: