| pavel17 a întrebat:

Imi place de o fata pe nume Beatrice si as vrea sa aflu daca ii place de mine deoarece mie imi place de ea dar numai seara ma pot juca cu ea si vine numai in luna august, ma puteti ajuta sa aflu daca ii place de mine?

17 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, vb frumos cu ea, arata-i ca o placi, apoi intreab-o daca are aceeasi sentimente ca ale tale, spune-i in fata ca o placi, si intreab-o daca vrea sa fie cu tine...

| maryana5 a răspuns:

Si noi de unde sa stim ca te palcee? noi nu o cunoastem si nici pe tine nu te cunoaste si daca stau bine sa ma gandesc nu cunosc nici un utilizator TPU! ii ajut doar cu un sfat nu le sunt ghicitor!
te rog reformuleaza intrebarea!

| Casiana a răspuns:

Poi cred ca cel mai bun ajutor este "comunicarea"... Discuta cu ea, si dintr-un subiect in altul, spune-i sentimentele tale si intreab-o daca si ea simte la fel...Decat cu incertitudinea mai bine cu suferinta, si in plus, poate te place...Succes!

| crisS a răspuns:

Intreab-o! happy

| dyav0litza a răspuns:

Cati ani ai ?

| dada a răspuns:

Esti baiat sau ce?

vorbeste cu eawinking nu se va supara daca o vei intreba

in + nu ai nimic de pierdut

| alle529 a răspuns:

Intreab`o pur si simplu daca ii palce de tine sau daca are prieten. Daca are prieten inseamna ca nu`i place de tine (logic), dar daca nu are poti sa o faci ca sa-i placa de tinehappy

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Cati ani ai? happy

| Anna_1499 a răspuns:

Pai cere'i un id ( in caz ca nu il ai ) tineti legatura. Intreab'o. sau incearca a afli asta prin intermediul privirilor, zambetelor, mangaierilor. ( nu pe fund sau alte chestii de gen ). succes

| pavel17 explică:

Am 12 ani si Beatrice are 11 ani.

| pavel17 explică:

Cum sa aflu daca Beatrice ma place?

| danutz15 a răspuns:

Cati ani ai?

| danutz15 a răspuns:

Cati ani ai?

| beea29 a răspuns:

Cum te cheama cred ca te pot ajuta deoarece mie imi place de un baiat razvan si ma vad cu el numai seara in luna august e ciudat

| viking a răspuns:

''dar numai seara ma pot juca cu ea'' Intreab-o pe educatoarea ta, stie raspunsul sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai sa intreb globul de cristal.iti raspund mai tarziu daca te place sau nu. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sa te joci cu ea? dea facutul copiilor/? laughing intreab-o, sau vb cu o prietena de a eiwinking