Cred ca ai facut deja mai mult decat trebuia si baiatul s-a plictisit deja.
Nici un baiat/barbat nu accepta ideea ca fata sa faca avansurile, lui nemairamanadu-i nimic sa cucereasca, ca atare, relatia nu mai are sens pentru el.
Ma indoiesc ca vei avea o relatie cu baiatul asta, tocmai pentru ca, si-a pierdut interesul pentru tine. Spune ca "tine" la tine, probabil ca la o colega de clasa, sau de banca, nu ca la fata pe care ai iubi-o.
Dar nu-i nimic, inveti din greseli si nu le mai repeti alta data!
Ceea ce nu zice gura, vor zice ochii deci daca te iubeste si el iti vei da seama pe parcurs
Cel mai probabil el nu vrea o relatie cu tine. No offence. Nu e singuru' baiat din lumea asta... Nu te baga tu in seama prima, lasa-l pe el sa o faca. Daca observa ca esti "obsedata" de el in ultimu' hal, o sa-ti dea pace.
Au trecut câteva ore și m-a întrebat dacă vreau sa fiu iubita lui, apoi am aflat ca facu-se un pariu, dar ii place de mine.Totuși,i-am pușor doua condiții: sa îmi spună dacă vrea sa o facă geloasa pe fosta și sa nu afle nimeni.
El a spus:"Normal ca vreau sa o fac geloasa pe fosta" eu i-am spus:"fă-o geloasa cu altcineva, nu cu mine
" Pe urma mi-a spus ca glumea.Ce sa mai cred?
Dupa comentariile pe care le-ai lasat imi lasa impresia ca e neserios. Mai bine cauti altul