| rosesonfire a întrebat:

Imi urasc mama. Mereu e nemultumita, mereu ne certam de haine si de machiaj, nu primesc bani de buzunar, ma certa chiar daca nu fac nimic rau, ma injura mereu, nu ma lasa cu fetele afara (trebuie sa plec doar cu ai mei afara), comenteaza mereu, inca nu ma lasa la filmele de 12 ani( am 16), mereu controleaza la ce ma uit la tv). Daca vreau la cinema zice: Trebuie sa vad ce trateaza filmul. Nu ma inteleg deloc cu ea. O URASC. vreau sa ma sinucid

Răspuns Câştigător
| Amy a răspuns:

Sunt in totalitate de acord cu baru! tine cont de sfaturile lui/ei. toti au momente grele in viata si stiu ca este greu sa treci peste insa viata este cel mai frumos dar... uita-te la partea frumoasa a lucrurilor. "Culege garoafele vietii, nu spinii!" te pup :*

4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Nu fi asa. Linistestete. Totul trece. Ori ce minune dureaza trei zile. Te rog sa fi atenta: Asa se spune. Decat sa deschizi un comflict cu cineva, mai bine aplaneazal. Tot asa si la tine. Incearca sa-ti creezi, propriul tau univers. Incearca sa-i dai dreptate mamei tale, chit ca nu are dreptate. Ursul trece cainii latra. Trebuie sa te mai gandesti, pentru ce face toate aceste lucruri. Pentru ce te tine asa din scurt? Toti parintii vor binele copiilor lor. Tot asa si ai tai. Nu te supara, incearca cel putin o perioada scurta de timp, ori ce comflict cu ea, sa aplanezi si vei vesdea ca lucrurile se vor schimba. Ai o viata intreaga inainte, nu-ti bate joc de ea. Intelege ca ei si-au trait viata. Noi? Si noi vrem sa traim. Numai atata. Traieste fiecare clipa, de parca ar fi ultima. Capul sus, fi tare, si arata ca puternica. Te rog din suflet. Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i si eibig grin
Funda?

| ionika17 a răspuns:

Asta e.Si mama este le fel. Tu crezi ca eu nu m-am saturat de ea?! dar ce sa fac? Ea incearca sa fi indiferent/a cu ea, sa vezi merge.Bafta!

| Rustin a răspuns:

Tanti ii mata ii grijulie de aia se poarta asa(poate are metode de canibal da tot mata ii) si trebuie cu sinucisu ii un pacat in fata lu Dumnezeu