anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In adolescenta se formeaza fel de fel de cupluri.Azi esti cu cineva, maine cu altcineva.Am observat ca asa se intampla de cele mai multe ori.Eu de ce imi doresc tocmai viceversa? Sunt cu un baiat de 2 ani si nu as putea sa ma satur de el niciodata.Eu imi doresc foarte multa stabilitate desi totusi inca sunt o adolescenta (in cateva luni implinesc 18 ani). Ce se intampla? Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Raluca_2845 a răspuns:

Si eu sunt cu iubitul meu de 3 ani si la fel ca tine, nu m-as imagina cu altcineva pentru nimic in lume.Il iubesc extrem de mult, mi-e si mama si tata, si sora si frate si iubit si prieten; e totul pentru mine.

Nici eu nu inteleg "trend`ul" asta "azi cu unu/una maine cu altu/alta`" mi se pare o prostie.Lumea in loc sa mizeze pe stabilitate, zboara din "floricica in floricica". Sa nu se inteleaga gresit, nu condam pe cei care fac asa, doar am un semn de intrebare asupra la ceea ce isi doresc ei si cum vad ei lucrurile.

ti-am spus, nu imi doresc altceva, nu duc lipsa de nimic, mi-e foarte bine asa, iubesc si sunt iubita. Si asta iti doresc si tie, iubire si implinire sufleteasca, intelegere si numai fericire.Sa ai alaturi persoana pe care o iubesti:* Si asta doresc la toata lumea, sa-si gaseasca persoana potrivita care sa-i inteleaga si sa-i iubeasca mai mult ca orice pe lume:*
Pupic:*:*:*

7 răspunsuri:
| r8driver a răspuns:

Multi inainte si sa fi fericita incontinuare alaturi de el si nu fa ce face altiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca tine.Eu de acceia sunt sg.
K nu vreau relatii de 1 saptamana.

| Bacemi a răspuns:

Nu te gandi ca daca majoritatea fac asa este bine. Faci foarte bine si ma bucur pentru voi ca va iubiti. Esti foarte matura pentru ca tu gandesti asa si nu ai nevoie de altceva. De obicei adolescenta este perioada in care toti vor sa experimenteze, iar relatiile sunt privite ca un joc. Pe masura ce inaintezi in viata iti dai seama ca ai nevoie de o relatie stabila. Orice adolescent pe care il vezi acum peste cativa ani va cauta o relatie stabila. Singura diferenta este ca tu ai cautat ce va cauta el peste ani inca de acum.

| g3orgy a răspuns:

Nu te lua dupa lume :d... eu prefer sa am o relatie dar mai indepartata pentru ca atunci cand tie lumea mai draga te lasa big grin sad multi inainte sa ai si sa fi-ti fericiti impreuna ...si nu face cum face lumeawinking nu te lua dupa gura lumii big grin si faptele ei big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc frumos pentru urarile de bine! Aveti grija de voi! big hug

Monica

| Dan a răspuns:

Felicitari, Monica! Iti doresc stabilitate cu prietenul tau, si sa va iubiti pana la adanci batraneti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mersi!