|

In primul rand, as vrea sa aflu cum va rezolvati voi problemele cu "dusmanii" vostri, asta pentru ca am o colega care pur si simplu nu ma suporta si cu orice ocazie ma "impunge". Azi dupa repetitii m-am certat monstruos cu ea. Sincer eu nu mai pot gandi la rece, de aceea va cer si voua parerea. Motivul "urii" ei eu banuiesc ca e urmatorul:invidia; in piesa la care lucram eu am un rol principal, ea unul secundar; regizoarea ma ajuta mai mult pe mine si ma sustine mai mult si cireasa de pe tort e ca actualul meu prieten e o "idila" mai veche de-a ei. adevarul e ca nu mai pot sa ma cert in continuare cu ea, pentru ca e o scorpie barfitoare, a improscat pana acum cu prea mult venin, de un an de cand sunt in acest colectiv nu m-am prea inteles cu colegii, iar acum cand incep sa se unga rotitele dintre noi nu vreau ca ea sa strice totul...multumesc anticipat!

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa fi foarte indiferenta fata de ea. Din moment ce ea vede ca tu nu o bagi deloc in seama, o sa se simta si mai rau, iar tie nu-ti va pasa. Si ai sa vezi ca timpul le rezolva pe toate si daca tu o vei lasa moarta cu cearta asta. vei avea de castigat. Bafta!

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca s-o ignori si nu-ti pune mintea cu astfel de persoane dupa parerea mea.Evit-o cat mai mult si vede-ti de treaba ta,nu o mai baga in seama pentru ca pur si simplu nu merita sa te aibe ca prietena. Daca pentru ea un simplu rol este mai important decat prietenia cu tine nu are decat dar mai tarziu o sa-i para rau ca a pierdut o prietena asa cum esti tu.O prietenie adevarata inseamna mai mult decat un rol inseamna sa iti pese de cineva, sa o ajuti atunci cand are nevoie de tine, sa ii fi alaturi la bine si la greu. Poate prietena ta intr-o buna zi o sa-si dea seama ca nu a procedat deloc corect dar poate fi prea tarziu...ca sa mai poata schimba ceva atunci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

*m-am(din antepenultimul rand)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Si cum sa reactionez cand ea incepe cu tampeniile?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Mi-a fost extrem de greu sa aleg un raspuns castigatorul, toti mi-ati fost de ajutor! multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu nathalie si eu am o colega care toata ziua ma cert cu ea deoarece e invidioasa pe mine ca invat mai bine si-s preferata doamnelor. Te sfatuiesc sa n-o mai bagi in seama oricat te-ar enerva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai auzit de indiferenta? aplic-o.cu cat o vei ignora mai mult cu atat se va enerva ea mai tare si va cadea de fraiera...nu-i mai arata ca te deranjeaza faptul ca ea te "impunge".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu vreau sa spun ca trebuie sa nu o bagi in seama deoarece ei ii place sa te enerveze si iti spun pe o experienta personala ...si de ce sa iti strici viata cu ea daca nu-ti merge si nu suporti incearca sa te imprietenesti cu ea fai cateva favoruri si e posibil sa vada ca esti de treaba si din ura sa se transforme in prietenie alege una din variante...big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu vreau sa spun ca trebuie sa nu o bagi in seama deoarece ei ii place sa te enerveze si iti spun pe o experienta personala.Si de ce sa iti strici viata cu ea daca nu-ti merge si daca nu suporti incearca sa te imprietenesti cu ea.F-ai cateva favoruri si e posibil sa vada ca esti de treaba si din ura sa se transforme in prietenie alege una din variante...big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează