| Anonimu7384 a întrebat:

In Romania in momentul actual cat este obligatoriu învățământul liceal?
Pot face numa 10 clase?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da.

10 răspunsuri:
| snowyy a răspuns:

Da, poti face 10 clase, daca asta iti doresti.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Poți. Obligatoriu sunt 10 clase la zi/seral/frecventa redusă. Totuși îți recomand cu drag (știu că poate te-ai saturat și nu mai ai chef) sa urmezi cele 12 clase și eventual să faci un efort pentru a-ți lua Bac-ul. De acolo va fi mai ușor în funcție de direcția spre care vrei sa te îndrepți. Știu că e un efort și chiar nu mai ai chef și resurse. Dar merită să incerci. Succes.

| unsimplubaiat123 a răspuns:

Pune mâna pe carte și fă o facultate lasă prostiile

| Anonimu7384 explică (pentru unsimplubaiat123):

La ce folos că România se duce pe râpă mai bine fac cat fac și mă duc în străinătate, da nici acolo nu este așa de ușor da e mai bine decât în romanian

| unsimplubaiat123 a răspuns (pentru Anonimu7384):

De la cine ai auzit tu treaba asta? Uită te la toți oamenii serioși din lumea asta și o să vezi ca toți au făcut o facultate și o duc bine. Dacă nu te duce capul aș înțelege, dar dacă da ia și fă ți un viitor, lasă combinațiile.

Nu înseamnă că fără școală nu poți să ajungi ceva plus generația mea și alte generații sunt atat de proaste încât nu sunt in stare să facă nici liceul dar infine

Vezi ca sunt facultatile pline de viitori medici, ingineri, profesori. Nu toti sunt prosti ca tine (sau ca voi daca ne referim la liceu ca banuiesc ca esti intr-un liceu destul de slab)

Mai du-te culcate că nu vezi că în Romania nu este un viitor ok?
Omule trezește

Dacă ai fi știut să scrii corect "culcă-te", era un viitor ok, așa nu prea văd… recomandarea mea e să pui mâna pe carte sincer.

Întrebări similare