|

Informati despre Violetta rapid cine are mai multe funda + vot

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Violetta - rol jucat de MARTINA STOESSEL

S-a nascut in date de 21 martie anul 1997 in argentina. Este actrita dar in acelasi timp si solista. A devenit protagosnista unui iubit serial pe disney channel, Violetta.

PRIMII ANI :
- nascuta in argentina, tatal ei este ex-directorul programului "Videomatch " si actualul director al emisiunii " danseaza cu mine Paraguay", pe numa Alejandro Stoessel, iar mama ei se numeste Mariana. Are un frate pe nume Francisco.
Ea si-a initiat cariera de artist de cand era mica, facand cursuri de pian, comedie muzicala, teatru, dans, si astfel dupa mult studiu a ajuns sa devina protagosnista.

Si-a lansat primul vidoclip intitulat " en mi mundo" pe data de 5 aprilie 2012, inainte sa fie lansarea oficiala a serialuli Violetta.
Violetta este un personaj luminos, frumos, talentat, cu idealuri inalte cu care spune fata ca se aseamana destul de mult.

Informatii pe romana inca nu au aparut, aceste informatii le-am tradus, de pe wikipedia : http://es.wikipedia.org/wiki/Martina_Stoessel am luat doar ce era important :))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Martina Stoessel was born in Argentina buenos aires, she is the daughter of the director of the Baila Conmigo Paraguay program, Alejandro Stoessel.[2] She has a brother Francisco Stoessel.[3] Martina began her artistic training at a young age, performing studied singing, piano, musical comedy, theater and dance.
In 2011, Stoessel was responsible for voicing the Spanish version of the song «The Glow» («Tu Resplandor»), which performs the original versión the singer Shannon Saunders. Song is part of the album Disney Princess: Fairy Tale Songs, in which successes are collected from different Disney animated films, as well as the unreleased track.[4]
On March 2, 2012, Walt Disney Records and Disney Channel released the soundtrack of Celebratón, "Celebratón in Concert", a compilation that includes all the hit songs that sounded in the special year-end, which was issued by the screen Disney Channel on December 31, 2011, where Martina performs «Tu Resplandor».
Stoessel has the lead role in the first co-production between Latin America, Europe, Middle East and Africa, working in collaboration with Pol-ca, Violetta, —her first appearanceing recorded and will be released in May 14, 2012 in Latin America and Italy. Stoessel plays "Violetta," a bright girl, full of life, but lonely and sheltered by her father (Diego Ramos). She has a unique voice she inherited from her mother, but still does not know. From her father she inherited a love of reading and great intelligence. Returning to Buenos Aires, she began to take private piano lessons in the "Studio 21", a prestigious music academy. There she discovers a new world and will find her own destiny and family history. At first her partners see she as a si and rather nerdy, but they soon discover her true personality.[5]
A month before the premiere of Violetta, exactly the April 5, 2012, on Disney Channel in a segment of Zapping Zone premiered the music video "En Mi Mundo" song she sings ...2004 - 2111 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

DESPRE SERIAL::
Violetta este un serial destinat copiilor adolescenți care a fost difuzat pentru prima dată pe Disney Channel la data de 14 mai 2012. Serialul este o co-producție între Disney Channel Latin America, Disney Channel Europe, Disney Channel Middle East, Disney Channel Africa și compania argentineană de producție Pol-ca Producciones. Violetta spune povestea unei adolecente talentate, "Violetta", care pleacă din Spania în orașul ei natal, Buenos Aires, pentru a găsi iubirea și pentru a explora pasiunea ei pentru muzică. Show-ul este complet filmat în Buenos Aires, în special în cartierul La Boca. Nicolas Fromentel a compus toate melodiile. Melodia de intro este "En mi mundo" (În lumea mea).

DESPRE EA:
Născut în 1997, ea este fiica lui Alejandro Stoessel și Mariana Muzlera, are un frate pe nume Francisco.
Ea a început formarea sa artistică la o vârstă fragedă studiază voce, pian, teatru muzical și dans. [3] prima aparitie la televizor a fost în 2007, cu un rol minor în telenovela Argentina, patit-o Feo. [Necesită citare] Mai târziu, în 2011, Stoessel a participat la versiunea spaniolă a piesei Shannon Saunders "Glow", numit "Tu resplandor", conținute în înregistrarea de pe album Disney Princess: basm Songs [4] Ea cântă, de asemenea, această versiune în cazul final al. Disney Channel America Latină, Celebratón, el 31 de diciembre de 2011. Piesa a fost ulterior inclus în compilație cu privire la programul și publicat în martie a anului următor.

Funda? big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Informatii despre Violetta 2!
Esmeralda nu se va casatori cu German dar ii va spune planul lui Jade.
Stiati ca in Violetta 2 se afla ca Gregorio este de fapt tatal lui Diego?
Diego a declarat pentru o revista cu Violetta 2 : Tini saruta foarte bine.
Stiati ca in Violetta 2 se afla ca Antonio e de fapt bunicul Violettei?
In Violetta 2 Violetta va ramane pana la urma fara voce pentru ca Diego i-a dat o sticla de apa cu otrava!(nu stiu daca ultima e reala, dar tot ramane fara voce).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

In romana te roglaughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da ce vrei informati sau rezumatul serialului? laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Martina Stoessel (născut la douăzeci și unu martie 1997 [1] ) este o argentinian actriță, cântăreață și dansatoare. Ea are în prezent rolul principal în Disney Channel Original Series, Violetta.
Conținut [hide]
1 Viața și cariera
2 Filmografie
3 Discografie
3.1 Soundtrack albume
3.2 promoțional simplu
3.3 Videoclipuri
4 Referințe
5 Legături externe
[ edit ]Viața și cariera

Martina Stoessel sa născut în Argentina Buenos Aires, ea este fiica directorului Conmigo Baila Paraguay programului, Alejandro Stoessel. [2] Ea are un frate Francisco Stoessel. [3] Martina a început pregătirea ei artistică la o vârstă fragedă, efectuarea a studiat canto, pian, comedie muzicală, teatru și dans.
În 2011, Stoessel a fost responsabil pentru exprimându-și versiunea în limba spaniolă a melodiei "Glow» («Tu Resplandor»), care efectuează versiunea originală cantareata Shannon Saunders. Song este parte a Disney Princess album: Fairy Tale Cantece, în care succesele sunt colectate de la diferite Disney filme de animație, precum și calea ferată nelansate. [4]
Pe 2 martie 2012, Walt Disney Records si Disney Channel a lansat coloana sonora a Celebratón, "Celebratón in Concert", o compilație care include toate melodiile hit care sunau în special de la sfârșitul anului, care a fost eliberat de către ecranul de Disney Channel pe 31 decembrie 2011, în cazul în care efectuează Martina «Tu Resplandor».
Stoessel are rolul principal în prima co-productie intre America Latină, Europa, Orientul Mijlociu și Africa, care lucrează în colaborare cu Pol-ca, Violetta, ei-appearanceing primul inregistrat si va fi lansat 14 mai 2012 în America Latină și Italia. Stoessel joaca "Violetta," o fată luminos, plin de viață, dar singuratic și protejate de către tatăl ei (Diego Ramos). Ea are o voce unică, ea a moștenit de la mama ei, dar încă nu știe. De la tatăl ei, ea a moștenit dragostea de lectură și o mare inteligență....2017 - 2190 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează