| Ella_9296 a întrebat:

Intrebare la care vreau sa raspunda in mod special baietiilaughing Eu, spre exemplu, sunt timida.mai ales cand vorbec cu un baiat, dar dupa ce incep sa il cunosc nu mai am o problema cu asta. Voi ce credeti, este un defect timiditatea? Daca ar rosii o fata cand va uitati in ochii eilaughing vi s-ar parea atragator? sau respingator? Vi s-a intamplat sa nu vreti sa fiti cu o fata pentru ca era prea timida? Preferati cele cu tupeu?

9 răspunsuri:
| BaiatulDePeTPU a răspuns:

Eu consider atragatoare o fata care nu spune totul pe fata.De aceea consider ca timiditatea este o calitate, nu un defect.Si sunt 100% de acord cu @sunetul

| sunetul a răspuns:

Din potriva... timiditatea te face sa gasesti doar oameni potriviti.
Asa ca e un atu pentru fete.Asa cred eu.

| Ella_9296 explică (pentru sunetul):

Multumesc pentru raspunsuri! Dar.o prietena mi-a spus ca baietii cu tupeu nu ar sta cu fete timide, pentru ca le considera plictisitoarethinking sau ceva de genul asta.Voi ce parere aveti de asta?

| Gabriela98 a răspuns (pentru Ella_9296):

Mai nu trebuie sa fi nici chiar asa timida incat sa iti fie rusine sa il iei si in brate.:*
iti place de vreun baiat din asta asa mai tupeist?:*happy

| sunetul a răspuns (pentru Ella_9296):

Da ce minciuna.
E o presiune sociala.Probabil arati foarte bine.

| Ella_9296 explică (pentru Gabriela98):

laughing,da,cam asa ceva...dar a zis ca nu sunt genul lui,si de aceea m-am gandit ca timiditatea e o problema. oricum, am ajuns la concluzia ca este foarte arogant, plin de sine!

| Gabriela98 a răspuns (pentru Ella_9296):

Stiu cum e...laughing si eu cam am probleme la capitolul baieti si tocmai din asta m-am gandit sa o las balta cu baietii pentru o perioada de timp bine adica eu am abia 13 ani nu stiu cati ani ai tu.happy:*

| LiviuCris a răspuns:

O fata timida este cam rar de gasit in ziua de azi! Personal pe mine ma atrage genul acesta de fata!

| Gabriela98 a răspuns:

Sunt de acord cu @liviucris,chiar daca sunt tot fata, inainte eram si eu timida, doar ca in timp mi-am cam pierdut timiditatea adica sunt doar indiferenta si nu ma "arunc" asa direct.Si nu nu este niciun defect e ceva normal :d...si din cate am inteles si eu de la alti baieti, le plac fetele putin timide si mai indiferente pentru ca asta ii atrag si mai mult. :*