Te referi atunci cand era copil si inca al 4-lea Hokage traia si mai era cu unu din clanu Uchiha si inca o fata?
Da... din cate stiu Obito si Rin dar obtio am citit ca traieste... si este tobi?
E real ce am zis? si asta vruiam sa stiu... el de cand are ochiul sharingan ca din cate am vazut nu cred ca e kekegenkay... pentru ca nu are la ambii ochi si am vazut semn de taietura la el.
si am vazut intr-un ep din shippuden cand a folosit ochiul caledoscopic in episodul cand a murit... 159
si am vazut ca pentru a avea ochiul calendoscopic trebuie sa iti ucizi cel mai bun pr
Pai nu stiu asta exact asta cu tobi nu mi-a venit in cap pana acum dar am mai citit aici despre asta dar nu cred ca Kakasi la omorat ci el parca a incercat sa il salveze pe Kakasi de o avalansa de bolovani si prin asta jumatatea dreapta i-a fost zdrobita sub bolovan, de abia mai traia cand i-a spus lui Kakasi ca ar trebui sa ii ia sharinganul lui. Oricum atunci din cante imi amintesc erau urmariti de niste mercenari ninja si asta s-a intamplat intr-o pestera cu prabusirea bine nu chiar cine stie ce numa una asa in pamant o incapere. Acuma nu prea stiu cum ar fi putut traii prietenul lui Kakasi decat daca a fost salvat de Madara cel adevarat, vindecat si i sa transferat de la ala la el cunostintele ca el (Obito parca il chema cred) nu prea stia multe de abia ce a reusit sa isi activeze sharingan.
AndRei110gGg întreabă: