| scump3tea a întrebat:

L-am visat pe prietenul meu ca a cazut de la al doilea etaj si era pe moarte, eu ii lipeam inima lui din bucatele ce au ramas, dar pina la urma a murit.Sint foarte speriata, ce ar putea insemna asta? Prietenul meu a murit, asta am visat, parca as vrea sa ii spun si lui de vis dar ma tem sa nu il stresez. Funda! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna scump3tea big hug

Pai parerea mea este ca trebuie sa ramai calma, din cate stiu eu visele pot fi si premonitii dar rar, in cazul tau poate te-ai gandit prea mult la el sau de multe ori si creierul tau a ramas cu activitatea intensa care era el si si-a creeat propria lui ''lume'' in care este pr. tau. Si ca sa stii oamenii viseaza in fiecare noapte, dar majoritatea viselor se uita, raman '' pe creier '' pentru. putin timp asa ca acum nu trebuie sa te sperii la un vis, tu ai in fiecare noapte vise chiar daca nu ti le amintesti si nu ii spune lui de vis, incearca sa uiti. Funda? :d

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e nimic doar un vis atat.

| JusTMeEmmY a răspuns:

A fost doar un vis nu speria/stresa lumea degeaba realitatea e 1 si visul e alta

| Zoet a răspuns:

I-a murit moartea.

Hei, e doar un vis! Stai calma.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus, @scump3tea! Eu spun să-ți vezi de treabă, e doar un vis, nu-i strica și lui cheful.
O zi cu zâmbet!

| liiifeiispiiink a răspuns:

Buna!
In primul rand calmeaza`te! Apoi gandeste logic: ce crezi ca se poate intampla? Eu stiam ca atunci cand visezi ca cineva a murit inseamna ca i`a murit moartea. Nu te stresa caci nu cred ca se va intampla nimic. Poti sa ii spui si lui, dar nu are nici o revelanta. A fost doar un vis!
Pa, pa.