|

Liceul militar Campul Lung Moldovenesc, detalii va rog. Si inca ceva : nu imi mai trimiteti chiestii gen "fetito acolo nu te joci, acolo este ca la armata " pentru ca : 1. stiu foarte bine ce inseamna un liceu militar si 2. nu ma cunoasteti si nu imi cunoasteti abilitatile ca sa imi spuneti daca ma potrivesc sau nu acestui liceu. Am un unchi colonel si m-am indragostit de meseria lui, cu sculatul la 5-6 credeti-ma ca sunt invatata. Am inceput deja sa ma antrenez : dimineata de la 6-7 alerg 2-3 km si vinerea, sambata si duminica merg la sala cu profu de sport si fac hambal, volei si gimnastica.

Scuzati dar am mai pus o intrebare de genul asta si raspunsurile m-au dezamagit, nici un raspuns nu avea legatura cu liceul.Toate raspunsurile imi spuneau ca nu pot sa rezist acolo. Daca tot este un site cu intrebari raspundeti cum puteti ca sa ma ajutati, fara reprosuri.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Liceul militar nu e cine stie, e un simplu liceu in care regulile sunt sfante!
Trebuie sa n'ai impliniti 16 ani.Trebuie sa mergi la comisariatul militar pentru a completa cateva date(asta la inceputu clasei a8a) pentru a te avea in evidenta.
Tu o sa faci 4 ani de liceu in care o sa'tie fie foarte greu, iar un liceu normal o sa ai si viata sa te distrezi.
Eu dupa ce termin liceul vreau sa ma duc la AFAHC (Academia Fortelor Aeriene Henri Coanda).
Daca chiar iti doresti liceul militar care sincer este o "puscarie" pe langa un liceu civil iti urez multa bafta! big hug

Proba : Ai 4min 15sec sa alergi 1km, iar la baieti 4min.

Bafta in cariera militara! >big grin

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu'i asa un lucru greu.am 3 prieteni din care 1 coleg de clasa cu mine care a intrat fara nici o problema.si era si unpic grasutz. s-a antrenat unpic in vacanta dintre a 8-a si a 9-a si nu a avut nici o problema.acum se descurca.este disciplinat si are viitor.pacat ca m-am lasat influentati si nu am facut si eu da in fineoh go on

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E super l liceu militar si eu vreau sa dau da la breaza:*. succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"dorinel" esti la liceul militar din campulung? daca da in ce pluton si companie esti? plz...ast raspuns

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează