|

M-am despărțit de fostul meu și mi-a zis ca dacă ma despart de el trimite o poza. Iar eu când l-am întrebat ce poza a zis ca o poza pe care mi-a făcut-o un băiat când stăteam aplecata și mi se vedeau sânii și nu stiu ce sa fac. Mi-e frica sa n-o posteze undeva..va rog ajutați-mă!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Daca tu stai cu el de frica, atunci aia nu se numeste dragoste. Daca el iti face una ca asta si te ameninta, aia nu este dragoste. Sfatul meu: fugi cat mai departe de individul acela, chiar daca te ameninta cu o poza. Sa fim seriosi, oameni celebri apar in diferite ipostaze din cauza fotografiilor, asa ca de ce sa te temi? Lasa-l in pace si priveste inainte! Succes!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Mamă oribilă vârstă cu băieții ăștia așa imaturi și proști crezând că așa faci pe cineva să stea lângă tine... Păi și tu ce ai de gând? să rămâi toată viața de frica unei poze? Puii mei, s-o posteze, o să se vadă cel mai probabil că e făcută fără să-ți dai seama deci... Și dacă se vede prea mulpoți oricând să-l reclami pentru distribuirea materialelor pornografic e cu minori, dacă ești minoră. Apelezi la părinți imediat dacă e cazu, le explici situația dinainte să știe să ia imediat măsuri dacă e cazu.

| a răspuns:

Nu te poate obliga să fii cu el dacă tu nu vrei.
Spune-i că e ilegal să posteze o poză fără acordul tău, amenință-l că îl reclami la poliție.

| a răspuns:

Spune-i ca ai fost la politie, si sa se astepte sa fie chemat la declaratii pentru santaj.
Ar trebui sa-l potoleasca.