Off...
Pai nu trebuie sa iti fie frica ca nu o sa te doara deloc.ca iti da cu un spray si iti amorteste gura![]()
Sa vezi ce tare ii senzatia aia cat timp esti inca sub anestezie...
Deci te duci acolo te pui pe scaun si te da cu spray si dupa aceea o sa iti bage o chestie micuta in gura cu care o sa iti curete dinti... O sa vezic a o sa vorbeasca frumos cu tine si ca sa fi tu sigura ca nu te omoara poti sa il rogi frumos pe dentist sa iti explice ce face in acel moment![]()
Eu zic sa te duci acum ca dupa aceea os a fie imi rau si o sa inceapa sa iti miroasa gura urat de la cari foarte multe si o sa te doara si nu o sa mai poti manca bomboane si dulciuri...
Eu sincer ador sa merg la dentist:X
Mai rau te doare cand primesti o palma in joaca de la ceva coleg decat la dentist![]()
Treaba tah:*
Gandeste-te ca decat sa ai probleme mai tarziu si sa te doara, mai bine te duci acum si rezolvi.se stie cat e de dureroasa durerea de dinti si masele.asa ca, fa-ti curaj si du-te
bafta
Te gandesti :" Nu mai esti mica si trebuie sa mergi. Ce mare treaba? Nu o sa mor, asta e bine.Adica nu poate sa fie asa de rau ca profa de romana de la gimnaziu, nu? Hai, stiu ca pot" Crede-ma, poate te vei simti mai bine.Si in plus, trebuie sa recunosti, e cam "rusinica" ca ti-e frica.Bafta