| RastaMAN222 a întrebat:

Mai sunt pe aici baieti care nu au relatia aia ca-n 'filme' cu tatii lor? Adica sa va intelegeti foarte bine ca si cum ati fi cei mai buni prieteni, eu sincer nu prea discut mai deloc cu tata, nici cand e ziua unuia din noi nu ne uram "la multi ani"cu inca 10 linguseli si urari pe langa, anul' asta nici macar nu stia ce clasa sunt=) si avem gandirea total diferita.EU de felul meu ascult rock,metal, pop-punk, hip-hop...etc si am vrut sa-mi bag 1 piercing sau 2(DAA, sunt doar niste piercing-uri...nu faci vreo crima)si a spus ca'nuuu,ca te faci de ras tata, iti strici reputatia' nu ca as fi vreun important si nici macar nu am vreo reputatie, treaba e ca el tine la imaginea lui si pe mine ma doare fix in fund ce cred altii atata timp cat nu ofensez pe nimeni la propriu..adica de ce trebuie sa arat cum vor altii si sa fiu cum vor altii atata timp cat ma simt bine cum sunt eu si imi vad de treaba mea?

2 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Relatia aia tata fiu, din filme, ramane doar in filme.
In realitate, cam rare cazuri in care sa existe asemenea relatii.
Cam cum e la tine asa e peste tot, deci nu te stresa, e bine.

| RastaMAN222 explică (pentru OldSoul):

Da,dar pe aici pe unde sunt eu vad mai mereu copii care isi lingusesc tatii ii ''pupa in fund'' si ii lauda de te ia capul si invers, lu' tata ii place fotbalul, eu n-am nici o treaba cu el si imi zice mereu sa fiu si eu ''normal'' ca ceilalti baieti, trebuia sa se gandeasca inainte sa ma faca ca n-o sa fiu cum vrea si ce vrea el...e trista.....si super enervanta chestia asta

Întrebări similare