Ce relație frumoasă mamă- fiică!
Ați ajuns să vă urâți reciproc, din cauză că niciuna nu lasă de la ea. Ce frumos!
Şi care e faza că asculți rock? Sunt miliarde de persoane care ascultă rock în România şi nu numai, printre care şi eu. Nu știam că e un lucru rău!
Iar în plus, ar trebui să-ţi respecți mama. Dacă ea spune că nu-i place de fata respectivă, trebuie să aibă un motiv, nu?
Şi chiar dacă nu te lasă să dormi la cineva, e chiar atât de grav? Adică totuși, ai 12 ani.
Ești un biet copil care nu știe ce vrea, care vorbește urât cu mama sa.
Dacă tot zici că ţi-e mai bine cu tatăl tău, du-te la el.
Iar ca un sfat, îţi recomand să vorbești mai frumos cu mama ta, pentru că ea are o vârstă şi tu alta, să o accepți așa cum e şi să o înțelegi că îţi vrea doar binele.
De unde ai luat că am eu 12 ani? O_____O
Am presupus doar.
Buna.Si amea e la fel.Dar incerc cat pot sa o ignor.Sunt momente in care imi vine sa fug de acasa.Lasa mai rabdam cumva pana suntem mari si o sa ne mutam la casa noastra si o sa scapam.Pa,pa
Pai daca tu din cauza ei o iei pe cai gresite, nu e vina ei, e vina ta ca esti prea slaba si te lasi distrusa
ăăăhm eu stau la bunica, unde stă şi mama deci orice aş face nu am cum să stau cu ea. Era un răspuns să fug, şi dacă fug să stau pe străzi nu? Aa şi ei sunt divortaţi de ani buni :3 dacă era femeie deşteaptă îşi revenea.
1. Asculta ce-ti place.
2. Esti adolescenta probabil, asta se intampla deseori.
3. De ce nu-i spui ca vrei sa te duci la Londra cu taica-tu? Sau macar explica-i si spune-i sa nu mai urle la tine.
4. Stai mai mult cu bunica-ta si viata ta va fi mai frumoasa.
Dacă îi zic asta, apoi zice că vai că el nu are timp şi că nu mă vrea
când el mereu mă invită şi aproape în fiecare vacanţă merg la Londra pentru că îi e dor de mine.
Eu sunt o persoana directa, in locul tau i-as spune in fata tot ce te deranjeaza la ea si cat de mult te iubeste tatal tau. Eu nu ma gandesc la ceea ce se va intampla, deci de-aia nu te sfatuiesc sa faci ce ti-am spus acum. Daca nu-i spui, nu ramane decat sa astepti sa faci 18 ani si sa-ti iei o casa.
Poate ca e streasata ca a divortat si nu isi poate reveni poti sa te muti la tatal tau o vreme (ca mamei tale sa-i vina mintile
Nu spune asta! Întotdeauna vei avea nevoie de mamă. Mama mea a decedat când aveam 17 ani, ştiu cum este şi eu mă mai certam cu ea, fugeam la bunica, dar până la urmă, tot la ea găseam alinarea. Îgnor-o, dar nu spune că nu o mai iubeşti sau că nu mai însemnă nimic pentru tine. Eşti copil, e normal să ai certuri cu părinţii mai ales acum că eşti adolescentă.
Crede-mă, nu ştii ce spui.
Nu stiu ce sa zic... Mai bine stai cu bunica ta decat sa mai zbiere la tine. Spune-i ca vei pleca la tatal tau si poate nu va mai face asa.