| ExtremaZilei2 a întrebat:

Merg destul de des la tara... Cunosc putini oameni. Cert este ca nu stiu cum sa imi fac prieteni acolo. Nu stiu cum sa intru in vorba cu anumite persoane. Un sfat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Nicoleta happy Daca vrei, te pot ajuta eu happy Daca nu sti cum sa intri in vorba cu anumite persoane, ai putea sa incepi asa sa le spui o gluma, sa le faci sa rada, le spui ca au o rochie draguta, sau stiu eu ce vrei tu laughing Sau icnearca sa faci ceva interesant (Doar daca poti, altfel, te sfatuiesc sa nu te ristiwinking ) cum ar fi sa stai in maini sau sa mergi in maini, sau sa faci o tumba, sau altele happy Sau daca ai vreun talent, arata-le talentul tau happy Poate e desenatul tongue Atunci ai putea sa faci niste desene frumoase si sa le arati happy Sau alte talente happy Sper ca ti-am fost de ajutor happy Mult succes :*

3 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Oamenii rurali sunt foarte vorbareti numai ca trebuie sa ai aceleasi interese ca ei. Barfa, politica, manelurile sunt subiecte de abordat cu succes, acu' depinde cu cine-tineri sau batrani.
Nu te da mare ca esti de la oras, nu te afisa ca si o atostiutoare.Adapteaza-te nivelului discutiilor lor.
Bafta.

| ExtremaZilei2 explică (pentru hummmer):

Cand e vorba de manele. nu ma prea descurc laughing Nu sunt genul big grin.

| hummmer a răspuns (pentru ExtremaZilei2):

Te mini-documentezi.