| Andreea1sun a întrebat:

Mi frica ca imi scade nota la purtare doar pentru faptul ca sunt vopsita roșcat de fapt pot sa zic ca bate mai mult spre portocaliu, țin sa Menționez ca sunt clasa a 12 si de la început de a 12 ma atenționat de 5 ori sa mi-l fac înapoi saten dar eu nu prea as vrea mai ales ca stiu ca imi poate cădea mult par daca mai îl vopsesc

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca iti era frica, respectai ce ti s-a spus.

| MarianWLF a răspuns:

Nu cred ca iti scade nota, tot ce poti face e sa il tii legat in coc in ora cu profesorul respectiv sa nu mai iesi asa mult in evidenta.

| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca esti inconstinta si nu iei in serios amenintare scolii, daca continui sa nu faci ce ti se cere cu insistenta.
Ma rog, s-ar putea sa plangi cand vei avea nota scazuta la purtarea sau media anuala neincheiata, pentru rebeliune si incalarea regulamentului scolar, neputand sa intri in BAC, dar asta este, fiecare trebuie sa-si asume raspunderea faptelor sale, sau sa sufere conssecintele.

In ce priveste revenirea la culoarea naturala a parului tau din roscat, nu are de ce sa cada daca-l revopsesti, fiindca nu se face decolorarea lui, ci o simpla colorare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu îți scade nimic. Tâmpenii spuse de profesori care probabil au aceeași mentalitate că Violetta.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nici eu nu cred ca iti scade nimic.Era mai simplu sa faca asta din prima, nu sa te ameninte de 5 ori.Ca solutie exista henna, am citit recenzii destul de pozitive despre cazuri cand s-a aplicat pe par vopsit chimic, ai o varietate mare de nuante mai putin stridente.Conditia e sa nu aplici ulterior vopsea chimica, din nou, peste henna, ci sa astepti sa creasca si sa il tai daca doresti iar sa te vopsesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ti-e frică, de aia nu scapi.
Proverb românesc.