| Qdag2000 a întrebat:

Ne am despărțit de o săptămâna, am fost împreuna 2 ani jumătate și nu am mai vorbit pana acum ...noi nu aveam niciodată certuri care sa dureze mai mult de câteva ore. dar astăzi m-a băgat in seama și am vorbit ceva timp dar mi-a zis sa nu mi fac șanse sa ne mai împăcăm. dar totuși vrea sa fiu prietena lui cea mai buna. și sa ne vedem sa îl pensez. ce înseamnă asta? De ce vrea sa mai avem o prietenie atât de strânsă?

5 răspunsuri:
| asdfq a răspuns:

Inseamna ca nu are bani sa se penseze la un salon
nu e nimic special in asta

| AndCat26 a răspuns:

Poate mai are si alte optiuni, si nu vrea sa piarda nici ce a avut cu tine, tocmai de aia vrea sa vorbiti in continuare, ca daca nu.I merg treburile cu alte fete sa te aiba pe tine rezerva. Eu nu cred ca in intre un baiat si o fata poate exista o simpla prietenie.

| asdfq a răspuns (pentru AndCat26):

Intre un baiat si o fata care au avut o relatie nu mai poate exista o simpla prietenie.

| OldSoul a răspuns:

Nici el nu stie ce vrea exact.
Dar cel mai probabil vrea sa ramaneti "prieteni cu beneficii" si doar atat.

| WaterDrop a răspuns:

Vrea sa fie pensat? laughing Oh, of, oh! Si cand te gandesti ca ai fost cu el doi ani si jumatate.

Inseamna ca dupa multi ani de experimente si ganduri chinuitoare si-a descoperit in sfarsit propria sexualitate si vrea sa devina fata.Bravo lui, sa-l feliciti si tu data viitoare cand te suna! Nu inseamna nimic altceva din pacate.