De atunci colegele au prins o foarte mare dusmanie pe mine pentru cat de mult ma iubeste el, pentru notele care mi le pune. Aproape toata scoala ne barfeste, am auzit numai vorbe urate despre amandoi
De atunci colegele au prins o foarte mare dusmanie pe mine pentru cat de mult ma iubeste el, pentru notele care mi le pune. Aproape toata scoala ne barfeste, am auzit numai vorbe urate despre amandoi Nu stiu ce sa mai fac
Nu stiu ce sa mai fac 

Dragostea e mai puternica ignora! Ce zic toti fraieri ei sunt doar gelosi aratatale  ca nu iti pasa ce zic ei cand zic ceva raspunele "care iti e problema mha" inchidele gura si apropo sa fiti fericitzi>
si apropo sa fiti fericitzi> 

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

E profesor ca n-am inteles de ce iti pune el note?
ma rog nu asculta de ele... asa e lumea invidioasa. daca te iei dp toata lumea nu ramai cu nimic

Solutia mea este este una simpla: daca si tu il iubesti, nu trebuie sa-ti pese de ce zic altii.Incearca sa-ti convingi prietenii/prietenii ca nu tu i-ai cerut sa faca lucrul asta, ca sa nu te dea de gol la profesori si sa o incurcati amandoi. Stiu cum pot fi colegii uneori(bine...de cele mai multe ori). Ai psiholog in scoala? Daca da, fa o vizita la cabinet si spune-i doctorului ce te framanta.Sa stii ca ajuta, iti spun din proprie experienta
A...inca ceva:incearca sa-l convingi si pe el sa nu mai faca lucrul asta  

Nu fa nimic.lumea e invidoasa si rea si cu orice pret ei vor sa va desparta. e logik asta. Tu vezi-ti de relatia ta si bukurate de ea
 si cu orice pret ei vor sa va desparta. e logik asta. Tu vezi-ti de relatia ta si bukurate de ea
:*
Succes!