| RaulMA a întrebat:

O idee sa scap de absenţe? (Am absente doar la religie,desen) astea neimportante. Si sunt ultimele ore. Si nu prea stau, cum sa scap de absenţe? Nu vreau răspunsuri de genul,, nu mai fa avsente,,,,Mergi mai mult la ore,,, multumesc anticipat! O seara placuta!

Răspuns Câştigător
| G2G a răspuns:

Haha altul ca mine. Pune-o pe mama ta sa faca o cerere scrisa de mana pentru motivarea absentelor pe motive familiare. Daca nu merge atunci du-te la doctorul de familie vezi cum faci sa il convingi fie aduci un buchet de flori sau un pachet de cafea etc. Sau te pui bine cu diriga/dirigintele

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti, discuta cu mama ta sa-ti faca scutire de mana, cu diriginta explica-i (n-o sa inteleaga) rezolvarea ramane la mama ta ( nu incerca tu sa faci scutire de mana ca asta implica cercetare penala pentru uz de fals falsificand semnatura ).

| Ryumex a răspuns:

Ba poti ma, trebuie sa dai mita dirigintei/lui big grin
Sau sa te ai bine cu ei.

| RaulMA explică (pentru Ryumex):

Si dacă mă baga la dare de mită?

| RaulMA explică (pentru anonim_4396):

E mai complicat aşa. Mamei mele nu ii place ca lipsesc. Dar e Religie pentru numele lui Dumnezeu. Învăţăm doar sa vorbim mai frumos, atâta

| Ryumex a răspuns (pentru RaulMA):

Le dai mita sa scapi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RaulMA):

Te inteleg, dar asta este sistemul romanesc de invatamant, stiu ca religia era optionala in scoala adica erai intrebat daca doresti sa faci, intreaba-ti dirigintele despre asta, oricum nu prea ai solutii

| Violleta2022 a răspuns:

Stiai ca absentele, chiar si la materiile neimportante poti sa-ti scada nota la purtare sau sa fii exmatriculat pentru ele?
Nu te forteaza nimeni sa mergi la orele astea, dar daca ramai repetent, este posibil sa fie din cauza absentelor taman la obiectele astea neimportante!
Decizia iti apartine oricum!

Intrebi cum sa scapi de absente?
Din pacate, nu se motiveaza singure, doar pentru ca tu le consideri neimportante, ca atare, iti vor atarna greu la nota la purtare si daca nu te trezesti acum, sa mergi al orele alea, te poate costa o "repetentie a prostului", adica prin neprezetnare la ore, vei fii lasat repetent.

| cyupaku a răspuns:

Munca in folosul comunitatii