Te inteleg perfect
. Incearca sa n-o bagi in seama. Zi ca ea cand e prezenta si pe urma fa ce vrei tu. Faza cu facultatea. Si eu am patit la fel, dar macar incerc sa caut alt remediu pentru ca fara scoala e greu s-o duci bine. Daca esti majora de ce nu pleci de acasa de la maicata? De ce nu te muti cu iubitul tau sau cu vreo prietena? Asa n-o s-o mai auzi. Si in legatura cu rudele da-le pace, daca maicata nu vede ca-ti face rau cu comportamentul ei si ca te indeparteaza de ea, treaba ei. O sa-i para rau mai tarziu. Asa ca nu te mai supara, pentru ca n-are rost. Daca tu stii ca-l iubesti continua inainte. Dar in legatura cu scoala eu a-si zice sa continui, poate peste un an, doi n-o sa mai gandesti asa. Ca sa muncesti ai timp toata viata, dar scoala e bine s-o faci acum cat esti tanara.
Normal ca nu e pacat sa lucrezi...deocamdata e viata ta ai si 19... e bine..mult noroc!
Pai azi cat nu m-am luat pe sus sa merg la liceu...dar acolo ce scoala se face, la postliceala, te alegi doar cu hartia. Si pana la urma poate vine vremea si cu mutatul cum ai zis. Multumesc de raspuns.
Cu placere. Dar sincer nu stiu ce inseamna postliceala
. Inteleg ca faci ceva dupa liceu. Faza e ca eu nu locuiesc in Romania si eu fac un fel de nivel superior de finante. Cum nu pot sa merg la facultatea de economie ma multumesc cu asta
. Si continua sa mergi la liceu, poate o sa ti se schimbe situatia. Nu te-ai gandit sa faci facultatea si sa si lucrezi?