Depinde ce ii place ei, poti sa ii iei
1. o bluza de culoare ei preferata,
2. o bijuterie de argint,
3. sa faci o poza cu ea si sa o pui intr-o rama frumoasa,
4. un bibelou,
nu trebuie ceva foarte scump, dar simbolic
Bafta!
Poi ii poti lua multe:o carte, o bluza, o sapca, o cana personalizata, un ceas, breatara, cercei, un lant, parfum, machiaj, oja, flori, pijamale, perna, pantaloni, crema etc.Scuze,chiar nu mai am idei
.
Funda?
Daca e mai baietoasa i-ai ceva gen sport ex o minde se handball fotball volley
Daca e mai feminina i-au un parfum o colectie de machiaj, produse de baie sau haine ex bluza rochita blugi fusta
Daca este mai copilaroasa i-ai ceva de plus ex urs
Depinde cati ani aveti voi ![]()
i-ai putea lua un urs mare si dragut, poate ceva care va reprezinta prietenia, ceva din copilaria voastra un obiect care va trezeste cele mai placute amintiri.
Nu stiu, gandeste-te la ceva de care are ea nevoie, i-ai mai putea lua pe langa cadoul principal
ceva care sa inveseleask adica accesorii pentru fete, bratari, clamite interesante, ceva dragut![]()
dar cel mai bun sfat ar fi sa fugi la multe magazine si sigur o sa-ti sara in ochi niste chestii interesante si nu o sa te poti opri din cumparat![]()
bafta, sper ca ti-am fost de folos
Buna:*
pai:un ursulet mareeee de plus, un colaj cu fotografii cu voi 2, un set de bijuterii, sau separat un inel dragut, un colier funny, sau o bratara
sau un banal set de parfum cu sparay
un deodorant, sau un tricou daca ii stii masuraa![]()
sau o chesti pentru telefon, un accesoriu, un cd cu muzica ei pref sau poze cu voi 2:*
sper ca te-am ajutat:*
bye:*
1. un parfum
2. o bratara
3. un inel
4. un lantishor
5. un tricou
6. o pernuta in forma de inimioara
7. un ursulet mare mare de plus
8. un jurnal
9. un album pentru fotografii
10. un bigman (cu toate ca e foare cald)
11. o poseta
12. un rucsac
13. o rochita
14. o carte
15.mp5 player
16. o mapa de cd-uri mai copilaroasa. ( cu puf)
17. aparat digital
18. un dvd original cu un film pe care stii ca il adora
19. o rama foto digitala
20. o camera web
21. cercei
acum depinde si ce varsta are![]()
fundita?
Ceva frumos din argint:
-bratara
-lantisor cu medalion![]()
-cerceii![]()
sau un set frumos![]()
un parfuuuum![]()
o trusa de machiajj. xD
funda? xD
Pai, poti sa ii oferi: o esarfa, un parfum, un jurnal, o haina, un ursulet de plus (nu prea mare, unul mic e perfect), praline, o bratara(sau tot felul de bijuterii), machiaj(asta doar daca foloseste), creme, o carte, o revista, un CD cu solistul/trupa favorita, un DVD cu un film(depinde ce genuri prefera:comedie, romantic, actiune, etc.), un accesoriu(de culoarea ei preferate) sau orice alt ceva i-ar placea ei.
Sper ca te-am ajutat