Eu pot spune ca sunt contrariul
dar sa stii ca uneori e chiar indicat sa fii matura,asa iei deciziile care trebuie luate. Daca vrei sa fii mai glumeata, nu stiu, uite-te la filme de comedie, citeste bancuri, iesi afara cu prietenii si incercati sa aveti o discutie cat mai detasata si amuzanta, fa orice tine de tine pentru a te relaxa si incearca sa nu mai fii incordata.Succes!
Daca esti matura pentru varsta ta, e foarte bine. Nu e o rusine si nu esti singura. Si eu cunosc un caz, si mai mare placerea imi face sa stau in preajma lui decat a altor persoane pentru ca pot vorbi liber. Trebuie sa te simti tu bine in pielea ta, ca daca nu, pot sa incerc sa te conving pana maine ca tot nu o sa reusesc.
Bafta!
Stii...e parerea mea crezi ce vrei dar. daca te comportai prea matur poate nu incercai sa dezbati acest subiect.cred ca esti o fire nu prea vesela.asta-i tot
Bitch, please! Sunt vesela mereu!
Nu mai vorbi fara sa cunosti. :3
Hei hei nu este nevoie sa-ti prezinti indeletnicirile. daca gandim logic si daca tu erai prea matura nu spuneai bomba asta pentru ca nu te lasa maturitatea...
Te inteleg perfect,am trecut si eu odata prin asta
Sunt si multe avantaje pentru ca esti mai deschis cu tine si cu cei din jur,fiind mai matura. Sa sti ca daca esti mai matura,nu inseamna ca esti plictisitoare. Nu te lua chiar dupa tot ce iti zic oamenii... Si nu te speria de acest lucru,pentru ca,nu esti chiar atat de matura pe cat crezi tu,adica,ce vreau sa zic este ca tot copil esti,oricat de matura ai zice tu ca esti. Si daca nu petreci sau nu prea faci glume si esti mai serioasa,pur si simplu, asa e firea ta, nu inseamna ca esti si plictisitoare. Sti cum e, nu`i poti multumii pe toti. Care te accepta bine, care nu, dai dracu.
shinediamond întreabă: