| Robertwdr2008 a întrebat:

Am și eu o întrebare, poți ajunge Trapper dacă nu ai voce, adică nu așa de multă voce? Visul meu este să devin Trapper, știu să compun versuri și sa dau cat de cat bine pe un flow, întrebarea mea este chiar dacă nu am prea multă voce poate fi îmbunătățită la studio?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu ai voce nu ai cum sa canti, asta este logic.
La studiou nu se poate imbunatatii vocea, acela fiind doar o incapere izolata fonic unde se INREGISTREAZA muzica, nu se lucreaza la voce.
Vocea se lucreaza cu un profesor specializat pe muzica si antrenarea celor cu talent si voce, nu a celor care nu au nici ureche muzicala si nici voce.
Eu ti-as recomanda sa te apuci de un alt hobby, ceva la care esti bun, nu ceva ce nu poti face.

| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit si nu te mai agita atat, ca ai doar 14 anisori si un examen extrem de important de trecut, pentru care ai de invatat pe rupte, fara pic de timp de pierdut inutil pe trapp si alte curenete muzicale care azi vin si maine dispar, mai ales cand nu ai voce.

Focuseaza-te pe scoala si pune mana serios pe acrte, ca aia este cu adevarata importanta in viata ta.

Nu mai pune intrebarea asta de zeci de ori, ca risti sa ti se blocheze contul, cand tot repeti intrebari irelevante.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista trapper cu voce? Cred că te am mai întrebat de câteva ori. Softurile de prelucrare voce fac minuni

| siriusblack98 a răspuns:

1. De voce nu ai nevoie. Ti se pare ca cei din ziua de azi au vreun gram de voce? Vocea se editeaza din aplicatii. Acum talentul nu mai este o problema in era tehnologiei.
2. Nu cred ca ai mai mult de 12-16 ani ( trist tho daca ai 16 ani si mai gandesti ca un copil de 12 care s-a indragostit de Labi anti talent dupa diss ul cu zvelea ) deci probabil nu esti constient cat de saturat e domeniul asta si cat de mare este competitia ori cat de greu este sa ajungi si sa te mentii in topuri cand efectiv toata lumea poate face trap ca n ai nevoie de talent sau voce. Oricum, e doar o faza si cel mai probabil o sa ti se ia de rahaturile astea cand te mai maturizezi putin.

| mODIN a răspuns:

E deja cel putin a patra oara cand vad ca intrebi asta. Ce raspuns cauti, prietene? laughing