| Marcelino a întrebat:

Presupun ca fiecare dintre noi, cand dam un raspuns pe TPU il dam cu tot sufletul cu speranta de a ajuta cate o persoana...
Si daca e asa nu inteleg de ce multi dintre voi, la sfarsitul oricarui raspuns, cereti acea fundita?
Uneori am impresia ca dati raspunsul doar pentru a fi rasplatiti(sa va creasca voua punctele si funditele) si nu pentru a ajuta membrii site-ului care chiar au nevoie de sfaturi.
Spuneti-mi parerea voastra.

Răspuns Câştigător
| Ela_PuRpLe a răspuns:

Da, într'adevăr parcă se tot înmulţesc cei/cele care la sfîrşitul răspunsului cer fundiţă ceea ce mi se pare total(nici nu găsesc cuvîntul)...aiurea.
Consider că dacă dai un răspuns şi vrei să ajuţi, nu trebuie sa cerşeşti fundiţe.
Eu una, nu am cerut niciodată fundiţă pentru că, dacă am dat un răspuns bun şi folositor cu siguranţă voi fi răsplătită mai devreme sau mai tîrziu şi pînă la urmă sunt aici să ajut cum pot pentru că îmi place asta şi nu să "vînez" fundiţe.

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ar trebui sa fie impusa o perioada de proba, asa in jur de o luna sa nu mai mearga treaba cu funditele. Din cei aproape 67 de mii de utilizatori dupa o luna n-ar mai ramane nici jumatateoh go on

| JustMe a răspuns:

Eu cred ca nu toata lumea da raspunsul in speranta de a ajuta pe cineva, ci mai mult cauta acea fundita si punctele pe care le primeste pentru raspuns. Eu personal nu am inteles niciodata de ce e asa important rank-ul si numarul de fundite, adica oricum nu primim bani sau alte premii pentru acele fundelaughing Pe mine chiar ma enerveaza raspunsurile la sfarsitul carora apare obisnuitul Fundita?batting eyelashes

lolita
| lolita a răspuns:

La inceputuri cand eram eu mai tanarawinking nu se "datea"fundita deoarece nu erau atatia copii pe site, daca nu ma insel cred ca nu era nicunul. "fundita" s-a pus de moda anul trecut in vara cand "copilasii" au luat vacanta si au dat buzna pe TPU. concluzia: minte de copil ce sa-i ceri.

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

Mai si eu cer celebra "funditabatting eyelashes" cand la sfarsitul intrebarii scrie "pentru cel mai bun rasp fundita sau garantez fundita".
Asta e happyDaca facem un sondaj, peste 60 % din comunitatea TPU sunt copii cu varste cuprinse intre 9-12 anihappy

| butterfly:X a răspuns:

Da... e o prostie asta cu fundita! pana la urma acele unde nu se rasplatesc in bani ca sa cersesti o fundita! dai un raspuns din suflet si in speranta de a ajuta sau a-ti exprima parerea cu chestia respectiva!happy