Cea mai înpuţită firmă de cablu.Eu am aşteptat 3 săptămâni să-mi bage netul. Dacă vrei să reziliezi contractul nu poţi decât până pe 5 la început de lună, şi plăteşti şi luna trecută şi toată luna în curs chiar dacă au trecut decât 5 zile.
Pai citeste bine acel contract si vezi ce scrie in el! sau l ai semnat ca primarul
)
Mie intr-o saptamana au si venit sa instaleze, in cazul tau ar fi bine sa te duci personal sa ceri anularea contractului daca vrei sa faci altul cu cei de la romtelecom
N-ai cum sa-l anulezi. Stiu ca ei au inclus in contract ca daca vei sa renunti trebuie sa achiti contravaloarea serviciilor pana la sfarsitul perioadei contractuale (cel putin asa e mentionat la mine in contract
). Pe motiv ca nu au venit imediat la cablare, n-ai cum sa renunti la contract, decat daca e specificat in scris in cat timp se obliga sa-ti faca cablarea.
Ca sa ceri informatii despre contract, nu-ti trebuie neaparat codul de abonat. E suficient numele si cnp-ul.
E bine sa nu lasi lucrurile in aer, ca nu se stie niciodata cand se intorc impotriva ta. ![]()
Citeste contractul bine si vezi poate gasesti vreo portita. Dar sunt cam slabe sansele, ca de obicei sunt facute in asa fel incat numai ei sa aiba de castigat...