|

SalutAm internet de la romtelecom si descarc cu 600 si vreau sa imi schimb contractu sa descarc cu mai mult...Cand am facut contract am semnat pe 2 ani si mai sunt cateva luni dar nu mai stiu unde am contractu. unde pot afla cate luni mai am din contract?Daca se poate schimba contractu ce trebuie sa fac sa sun la ei sau sa merg la oficiul romtelecom?FUNDA!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Trebui sa mergi la un oficiu romtelecom si sa intrebi cate luni de contract mai ai dar nu trebuie sa astepti sa ti se termine contractul pentru a-ti mari viteza la internet doar ca daca vei dori sa iti maresti viteza va trebui sa iti prelungesti contractul pe minimul de ani pe care poti incheia un contract cu furnizorii de internet, de obicei 1 an.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Se poate rezolva şi telefonic ( sau online, deci pe net ), DAR eu îţi recomand să mergi personal la o reprezentanţă Romtelecom ( deoarece atunci semnezi "pe loc" noul contract ).

NU contează câte luni au rămas din vechiul contract deoarece, atunci când vrei să introduci unul SUPERIOR, o poţi face oricând.

Îţi va face un NOU contract care intră în vigoare "IMEDIAT" ( în 24-48 de ore ) şi începând cu luna următoare plăteşti noul abonament ( mai scump ).

Detalii despre vechiul/actualul contract ( perioada rămasă ) poţi afla de la ei, dacă dai un telefon, sau pui o întrebare ( pe net, la contact ), indicând nr de telefon şi numele.

Toate cele bune.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am si eu internet de la romtelecom. In primii doi an downloadam cu 200KB. Cand am terminat contractul au spus ca imi tripleaza viteza de trafic, pretul ramanand tot acelasi. Acum downloadez cu 600 KB si platesc tot cat plateam inainte.
eventual poti sa suni si spui ca vrei sa prelungesti contractl doar daca iti maresc viteza de trafic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează