Fa un curs de Limba Rusa.Nu cred ca merge doar sa te uiti pe site-uri.Ai nevoie de o organizare a invatarii, de baza.
Cere-le bunicilor tăi din partea mamei cărți în chirilică, învață să citești clar, și apoi o să știi și rusa, sau cel mult o să-ți fie ușor s-o înveți. O să iei un dicționar română-rusă, apoi o carte în rusă, și apoi.,., Te mai poți uita la filme cu subtitrare, asculți ce spune și te uiți la traducere, astfel tot înveți.
Rusa este o limba destul de grea (din punct de vedere ortografic). Cel mai simpla metoda de invatat, este sa te uiti la TV. Eu asa am invatat-o in 2 ani.
Dar daca nu ai posturi TV in rusa, iti recomand pe YouTube.
Este un baiat, care face cele mai tari glume la cele mai virale video-uri de pe internet.
Are peste 4 milioane de abonati si peste 600 milioane vizualizari.
Face video-uri de 2 ori pe saptamana.
Pina la videoul 200 (daca nu ma gresesc) este prezenta subtitrarea in engleza (iti va fi mai usor)
Canalul sau - This is Horosho (Asta este Bine)
https://www.youtube.com/user/ThisIsHorosho
La moment dat, el este ocupat, de aceea alti oameni il ajuta cu videourile (il inlocuiesc).
Rusa e foarte grea. Site-urile nu prea te ajută. eu am invăţat-o fără să vreau. De preferat este să cauţi un profesor de rusă, deşi slabe şanse să mai găseşti.
anonim_4396 întreabă: