| Anonimul20134 a întrebat:

Am 13 ani si vreau mult sa invat rusa. Mama mea e din Moldova. Si as vrea mult sa invat si eu rusa ca ea si bunicii mei. Stiti cumva cum? M-am uitat pe cateva siteuri si am reusit sa invat alfabetul, dar nu am mai gasit altceva. Din cate am auzit se preda rusa si in Romania dar acuma nu. Funda cine imi da un raspuns folositor.

5 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Fa un curs de Limba Rusa.Nu cred ca merge doar sa te uiti pe site-uri.Ai nevoie de o organizare a invatarii, de baza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cere-le bunicilor tăi din partea mamei cărți în chirilică, învață să citești clar, și apoi o să știi și rusa, sau cel mult o să-ți fie ușor s-o înveți. O să iei un dicționar română-rusă, apoi o carte în rusă, și apoi.,., Te mai poți uita la filme cu subtitrare, asculți ce spune și te uiți la traducere, astfel tot înveți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În România s-a predat obligatoriu rusa în timpul ocupaţiei sovietice. Inveţi rusa de pomană, fiindcă-n Basarabia totu-i bilingv româno-rus. Cel puţin, aşa ar fi normal.

| 0x11111051 a răspuns:

Rusa este o limba destul de grea (din punct de vedere ortografic). Cel mai simpla metoda de invatat, este sa te uiti la TV. Eu asa am invatat-o in 2 ani.
Dar daca nu ai posturi TV in rusa, iti recomand pe YouTube.

Este un baiat, care face cele mai tari glume la cele mai virale video-uri de pe internet.

Are peste 4 milioane de abonati si peste 600 milioane vizualizari.
Face video-uri de 2 ori pe saptamana.

Pina la videoul 200 (daca nu ma gresesc) este prezenta subtitrarea in engleza (iti va fi mai usor)

Canalul sau - This is Horosho (Asta este Bine)

https://www.youtube.com/user/ThisIsHorosho

La moment dat, el este ocupat, de aceea alti oameni il ajuta cu videourile (il inlocuiesc).

| Miriam23 a răspuns:

Rusa e foarte grea. Site-urile nu prea te ajută. eu am invăţat-o fără să vreau. De preferat este să cauţi un profesor de rusă, deşi slabe şanse să mai găseşti.