| Intrebatoru99 a întrebat:

Am 15 ani,si o problema care probabil ca nu foarte multi de varsta mea o au.
Deci,mama mea ma pune sa mai ies pe strada ca sa nu stau toata ziua in casa,si e ok,pentru ca si mie imi place, dar problema este ca multi dintre copiii de acolo...injura (ex: p***, f**...etc.)
mama mea este foarte stricta cand vine vorba de limbaj,iar cei de pe strada nu se vor schimba,iar eu nu am curaj sa-i spun mamei mele: "gata,sunt un adolescent,nu trebuie sa-ti pese de limbajul meu",pentru ca oricum nu ar fi prea corect sa-i zic asta...iar eu nu ma simt prea confortabil in jurul lor stiind ca mama mea e stricta,in plus daca nu mai stau cu ei,problema tot nu este rezolvata,fiindca oriunde m-as duce,pe strada,la scoala,peste tot,toti de varsta mea,mai mari sau mai mici, injura.
ce sa fac? dau funda.

Răspuns Câştigător
| Adrian1555 a răspuns:

Pai, e normal sa ai anumite cuvinte mai neadecvate in vocabular, totusi la 15 ani nu poti sa te ascunzi sau sa te feresti de anumite lucruri
Peste 3 ani esti major ce ai de gand sa stai sub papuc toata viata?
Nu vreau sa crezi ca trebuie sa incepi o revolta
dar nici sa asculti tot mai ales cand e vb de viata ta personala

2 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Prieteniile rele strica obiceiurile folositoare. Mai devreme sau mai tarziu vei adopta limbajul lor. Doar tu poti decide cum sa procedezi, daca sa fii sau nu în compania lor.

| Dismally a răspuns:

Foloseste ce limbaj vrei cand esti afara cu prietenii dar abtine-te cand este mama ta de fata, cred ca este cea mai simpla solutie sa impaci si capra si varza happy