Nu mi se pare ciudat mai ales c-ati mai vorbit inainte. Pur si simplu ii scrii `buna, ce faci?` si apoi dezvoltati alte subiecte printre care ce ati facut amandoi in toata perioada cand n-ati mai vorbit.
Sfatul meu este sa cauti alt baiat. Nu conteaza cine a dat ce de inteles, este posibil sa nu te placa si ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea; nu sunt absolut deloc rautacios.
Nu stiu ce varsta ai tu, dar sa stii ca regula spune ca barbatii abordeaza femeile si nu invers.
O femeie care abordeaza un barbat este disperata si barbatii fug de asa ceva. Stii tu zicala aceea "ce se castiga usor, se pierde usor".
M-am gândit și la varianta sa nu ma placa dar el mi-a spus ca ma place ..plus ca pana sa ieșim se ținea după mine de vreo 2 luni.iar acum nu mai zice nimic chiar nu înțeleg ce a vrut sa facă.
El sta dupa alta,care e cu altul,din mai multe potentiale motive.
Cand a iesit cu tine, i-ai dat de inteles ca nu esti interesata de a avea o relatie cu el si daca a inteles asta,e normal sa nu te mai caute si sa caute altceva.
Acum,el se tine dupa alta ca e atras de ea.Ori vrea doar sa se distreze cu ea,ori vrea ceva serios.
Poti sa-i dai mesaj, sa vorbiti,incepi cu discutii inocente,ce mai face, ce mai faci tu, cum mai esti, etc, apoi vedeti in ce directie se duce discutia. Daca nu e fatalau, o sa iti zica el ceva ce o sa te faca sa intelegi ca vrea mai mult de la tine decat amicitie.Iar cand iti zice acel ceva, tu sa-i raspunzi pe aceeasi unda.
Fii curajoasa. Incearca sa vorbesti cu el, dar intr-un fel nevinovat: de exemplu, saluta-l, intreaba-l ce mai face, s-a... Povesteste-i si tu ce ai mai facut din ultimul timp dand apropouri: M-am uitat la un film sambata asta :... ( il descrii daca e nevoie) APROPO, ce parere ai despre :.
IN NICIUN CAZ, NU-L INVITA IN ORAS! E CEA MAI PROASTA MISCARE PE CARE AI PUTEA SA O FACI! LASA-L PE EL SA FACA PRIMUL PAS.
Daca umbla dupa o alta fata, incearca deocamdata sa creezi o relatie de prietenie, pana te va cunoaste mai bine. Pana cand va realiza ca scapa pe cineva important din vedere.