| Karminacarmi a întrebat:

Salut!
Ce fac dacă copiii din școala au aflat de cine îmi place?
Acum sunt in vacanta, dar mi-e frica ca vor face misto când voi reîncepe școala.
Si nu stiu ce sa fac, ma gândesc încontinuu la chestia asta, cum ca vor face misto si nici nu imi place ca au aflat de cine imi place.
Ei au aflat ca imi place de acel baiat de la o "prietena".
Eu mi-am pus încrederea in ea, iar ea a spus la toti.
Ce credeți ca v-a trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Alfasigma9 a răspuns:

În primul rând rupe legăturile cu acestă colegă, lasă doar loc de bună ziua.
Apoi nu te stresa pe lucrurile acestea, dacă a aflat toată școală asta e. Dacă fac mișto copiii atunci îți poți da seama ce fel de persoane sunt. Acest lucru te ajuta la "alegerea personalelor" cu care să stai. Care au mintea coaptă nu o să deie așa multă importanță la acest lucru aflat, nu o să facă mișto. De asemenea aceasta este o oportunitate de a te căli. Nu mai spune toate secretele altor persoane, nu te mai confida. Și ține cont și de comentariul lui Arthurrrr, este unul foarte bun.

2 răspunsuri:
| anaad2011 a răspuns:

Sa te indepartezi de ea.
Nu ii baga in seama

| Arthurrrr a răspuns:

Nu prea ai ce să faci fiindcă deocamdată ești în vacanță, o să vezi tu ce o să faci când vei începe școala, ce alegi? vrei sa te gândești toată vara la acest lucru care se pare că te îngrijorează? sau vrei să profiți la maxim de vacanța asta lungă? se poate ca aceste gânduri care le ai, să nu te mai lase să te bucuri la maxim de vacanță, și atunci când vei începe școala să-ți pară că nu te-ai bucurat de această vacanță lungă