| StefanAlex157 a întrebat:

Salut, de cateva luni tot imi vine sa ma masurbez, de ce? toti pantaloni mei acum sunt murdari de...
Cum pot scapa de masturbarea mea zilnica?

8 răspunsuri:
| Lorena7712 a răspuns:

Singura solutie? Sa o faci cu o fata. Nu cu mana dreapta.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Incearca sa te abtii, sa nu te mai gandesti la asta sau la sex.Nu iti face bine masturbarea pentru viitor nici pe plan fizic, nici pe plan emotional.Redirectioneaza-ti energia spre alte domenii: citit, muzica, sport, iesit pe-afara, vezi tu.Bafta! happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Data viitoare incearca sa te si dezbraci cand te masturbezi si nu o sa te mai murdaresti

| NadarraXD a răspuns:

Nu scapa. E ok, iti face bine, momentan. Dar foloseste servetele sau pur si simplu da in vasul de toaleta sperma.

| Nemessys a răspuns (pentru Lorena7712):

Daca e prea mic?
Sau daca nu are cu cine? happy Nu se poate duce la o fata pur si simplu si sa-i zica :,, vreau sa te *** "

| DomexD a răspuns:

Pur si simplu iti propui sa nu mai te uiti la filme ptr.adulti si sa nu o mai faci FACAND ALTE activitati si tinand mintea ocupata cu altceva, nu exista alt remediu, incearca sa faci sport sau sa iti gasesti o activitate care iti place mult iar gandurile sa se indrepte acolo.Si cand iti vine "acea pofta"pur si simplu te controlezi si te gandesti ca o sa iti para rau.Cu cat mai rar atat mai bine. Mintea ocupata nu se mai gandeste la mast.urbare.Propune-ti sa faci mai rar si sa nu te mai uiti la nimic excitant. Faza e ca iti trebuie si putina vointa.Succes!

| Lorena7712 a răspuns (pentru Nemessys):

Eh. daca stii ce sa faci, o sa fie mai usor decat te asteptai vreodata

| Violleta2022 a răspuns:

Iti imaginezi cum este sa vada mama ta pantalonii aia muradri de sperma?
Oare ce parere isi face femeia aia, ca esti vreun onanist?

Întrebări similare