Treaba e ca chiar daca iti vei schimba imaginea fizica sa apartii normelor colectivului, oricum nu vor inceta sa te jigneasca, vor gasi altceva de ce sa se lege o data ce s-au luat de tine.
Nici nu stiu ce sfat iti pot da, decat sa incerci sa te "imprietenesti" cu tampitii aia. Gandeste-te la ceva, cu ce-i poti impresiona ca sa te lase in grupul lor. Vezi ce au ei in comun in afara de creiere fierte.
Eu zic sa iti faci un grup de prieteni, si unul e de ajuns daca e de incredere, pentru ca asa ai cu cine sa vb si sa te bazezi pe el mereu, cel putin asa faceam eu ( nu treceam prin ce ai trecut tu, dar cand aveam nevoie sa discut cu cineva aveam mereu pe cineva) zic aveam pentru ca am ramas cam,, singur'' din punct de vedere al prieteniilor, in fine, si nu uita, niciodata sa nu te schimbi pentru altii, mereu exista cineva care sa tina la tine asa cum esti, si eu ma imbrac doar in negru si nu mi-a zis nimeni ca sunt emo, sunt doar ei tampiti, + negrul aranjeaza cel mai bine pe oricune ar sta
Npc, sper doar sa gasesti pe cineva de incredere, o sa fie greu, asa e si pentru mine, dar timpul rezolva orice si sigur o sa avem pe cine sa ne bazam si noi si atunci o sa stim sa ne bucuram de fiecare clipa!
anonim_4396 întreabă:
AndRei110gGg întreabă: