anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut lume.am sa va povestesc si eu ce am patit azi si sa ma ajutatisigh
deci am iesit afara cu prietena mea si sa intalnit cu iubitul ei si acel baiat s-a dus in casa sa se schimbe si a zis ca vine in 10 min, insa prietena mea nu prea voia sa stea cu el. apoi a zis sa il asteptam sa vina sa inventam noi ceva. apoi a trecut jumate de ora si el nu a venit si i-am zis ca mai stau 5 minute, voiam sa-l vad si eu pe prietenul meu.si pana la urma ea a ramas sa-l astepte, iar eu am plecat.am sunat-o si mi-a zis ai ceva important de zis? si am inceput sa-i explic de ce am plecat, insa mi-a inchis.acum pe mess mi-a zis ca ma considera un NIMIC, am ramas masca.Acum nu stiu ce sa fac, nu vreau sa "o pierd", nu vreau sa nu mai fim prietene, ...va rog mult ajutati-ma cu idei cum as putera s-o fac sa se gandeasca si sa inteleaga de ce am plecat.plus ca eram si foarte obosita si mai puteam sta doar 10 minute.
scuzati daca am gresit ortografia, dar sunt derutata si ranita pentru cuvintele adresate.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu mai incerca nimic, si-a dat arama pe fata si e clar ca nu-ti merita atentia. Fa-ti o prietena care sa meritewinking

| Corinne a răspuns:

Incearca sa-i mai explici o data cu o fost si motivele pentru care ai plecat. dar te ignora sau nu`i pasa de explicatiile tale.lasa`te pasubagawinking dar chiar va mai avea nevoie de tine. te va cauta daca nu las`o si fa`ti o alta prietena.
Bafta!kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. Nu te alarma ca am patit-o si eu.
Daca iti era prietena sau cel putin se considera prietena ta nu iti adresa astfel de cuvintewinking O prietena nu face asa ceva. Daca ii explici ce s-a intamplat si nu intelege inseamna ca nu este capabila sa te inteleaga si sa te asculte. Daca ar fi fost in situatia ta ar fi facut la fel... poate peste cateva zile va regreta ce a spus.

| deejayra a răspuns:

Din cate vad eu "prietena" ta se gandeste numai la persoana sa...nu cred ca ai facut un lucru rau, trebuia sa te intalnesti cu prietenul tau.Nu stiu ce sa zic, nu imi plac oamenii care se supara din orice fleac

| teenager a răspuns:

Sincer nu stiu daca merita sa te mai obosesti sa vorbesti cu ea insa daca ea conteaza asa de mult pentru te poti incerca sa-i explici insa printr-un mesaj ca sa nu te poata intrerupe. daca totusi nu intelege eu zic sa te duci hotarata la ea sa-i explici fara sa-i dai ocazia sa te intrerupa( urla daca trebuie) si aminteste-i de cate ori ai fost langa ea cand a avut nevoie de tine iar acum pentru asa un nimic se supara in halul asta. mult succes