| AdrianGT97 a întrebat:

Salut, ma puteti ajuta cu o mica problema. Vedeti voi eu sunt timid si nu imi place asta is comunicativ ies in oras vb cu lumea dar cand sa vb cu o persoana noua ma blochez si ma pierd. Ma puteti ajuta va rog?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Deoarece esti timid.
Timiditatea vine adesea din complexe fizice sau psihice si nesiguranta.Tu de ce esti timid? Aranjeaza-te, ai grija de tine, iesi cu prietenii si asculta oamenii uitandu-te in ochii lor.Gandeste-te ca fiecare este unicul in felul lui si unii te accepta si rezoneaza cu tine, altii nu.Toti suntem oameni, suntem diferiti si ne putem face placuti prin felul nostru de a fi.Tu esti perfect pentru ca esti tu cu numeroase calitati si defecte.Un alt truc este sa nu uiti sa fii deschis si zambaret. Oamenii fericiti sunt oameni frumosi si sociali.
Te pup!

| AdrianGT97 explică (pentru anonim_4396):

Is timid doar cand intalnesc oameni noi da eu ies in oras vb cu lumea dar am intalnit o fata recent si mi-a zis salut si eu bolboroseam si a pleaca.

| RisenAngel a răspuns:

Timiditatea asta trece repede dupa ce intampini multe greutati in viata dar daca vrei sa scapi de ea acum trebuie sa ai acel ceva care iti ridica moralul atat de sus in cat sa depaseasca timiditatea

| Mαяуßăăღ a răspuns:

Asa sunt si eu. oarecum rolling on the floor Cand imi zice cineva "buna ce faci" pana ma trezesc. mai ales daca este un baiat dragut. ma mai si inrosesc, si pana raspund pentru ca gandu imi e in alta aprte. pfoa rolling on the floor Dar asta sunt si n-am ce sa fac puppy dog eyes Lafel si tu :* ai putea sa te gandesti ca e pur si simplu o alta persoana nu e cu nimic mai presus decat esti tu. alea alea. Incearca sa-ti invingi teama, alt sfat nu gasesc sa-ti dau laughing :*:*