| mazaroi a întrebat:

Salut..Parinti mei vor sa ne mutam in Germania si vor sa fac scoala aici.Eu ar trebui sa trec in a saptea si nu stiu ce sa fac.Eu in Romania am note de 10 si 9si faza e ca aici am toti prieteni din gradinita care o sa imi fie dor de ei si de toti de acolo.Ei vor pentru bani.Eu nu stiu ce sa sic.Cand am auzit m-am apucat de plans si inca plang.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| AdelaElena88 a răspuns:

Hei! Ai putea sa le recomanzi sa te lase in gazda la o ruda foarte apropiata, macar pana termin 8 clase si dai capacitatea ca in cazul in care va intoarceti sa te poti inscrie la un liceu. Propune le asta; si mama verisoarei mele a decis sa plece din a 2 a jumatate a clasei a 7 si pentru ca s-a clasificat la o olimpiada judeteana, a stat la mine un an jumate.Stiu ca situatiu e grea, dar te vei adapta, iti spun pentru ca am vazut la verisoara mea. ( parintii sa vorbeascs cu o ruda apropiata, sa iti trimitao suma de bani lunar etc, si in timpul asta tu sa te apuci sa faci germana, daca nu in particular, macar sa inveti tu: iti iei o carte, " germana fata profesor "etc. sper ca te am ajutat, si nu uita ca nu esti singura in asta!

| mazaroi explică (pentru AdelaElena88):

Singur*,dar mersi mult pentru sfat!

| AdelaElena88 a răspuns (pentru mazaroi):

Cu placere!

2 răspunsuri: