De mentionat ca pana acum nu am incercat drogurile, ca sa nu credeti ca de aia fac asa. In plus am fost la o psihiatra si mi-a zis ca e posibil sa am tulburare de conduita si ADHD
Si am uitat sa spun ca fumez. Stiu ca voi ajunge la puscarie pentru fapte, dar nu mi-e frica
Îți scriu din perspectiva mea de 18 ani, ca o tipă ce a trecut deja prin perioada asta cu liceul și toate nebuniile…chiar dacă nimeni nu te înțelege, pot să îmi imaginez ideea ta. La 15 ani și mie mi s-a părut cool să încerc lucruri noi, dar crede mă am avut prieteni care s au legat de droguri și nu au mai scăpat, te rog din suflet să mă crezi ca nu au nimic interesant, la ceva de lungă durată mă refer….pur și simplu nu are rost, încearcă poate să înlocuiești ideea asta cu…hai să mă duc în weekend la un party cu prietenii sau hai să merg să facem un sleepover fain, dar în orice caz, evită tot ce ține de droguri și alte tâmpenii care nu te ajută. Am avut cunoștințe care au pierdut tot din cauza lor, nici nu mai puteau ieși din casă, poate pe moment ți se pare ceva inedit…nu e așa deloc. Sper ca te am ajutat și nu te am dezamăgit.
Cat timp esti la stadiul de " vreau sa" nu e nimic in neregula. Daca te si apuci de pasiunile mai putin obisnuite o sa vezi ca viata nu e chiar asa wow cand te droghezi si te prostituezi si te bati cu lumea. In plus, nici nu te poti astepta la o viata prea lunga.
Despre satanism... Satan nu exista, e o inventie, e o tampenie chestia cu satanismul?
Tu crezi ca este ceva in neregula cu tine?
Nu e troll, vorbesc serios. Ma atrage imaginea asta de gangster si viata de cartier
Stai ca le incurci... trap si satanism? Isi smulge Behemoth coarnele din cap cand aude asa ceva! Ceva in neregula? Un pic, nu ceva prea scandalos. Ar fi o idee sa discuti cu consilierul scolar, eventual de mers la psihiatru cu trimitere de la medicul de familie. Nu, nu esti nebuna, doar ai nevoie de ajutor.
La ce te referi? Majoritatea trapperilor sunt satanisti, asa stiam
Adica daca trapperii canta ca le place sa faca lucruri rele si despre demoni si folosesc simboluri sataniste nu inseamna ca sunt satanisti?
Sint niste teribilisti penibili, iar "a cinta" e deja mult prea mult zis, cand de fapt ai de-a face cu 100% voci procesate. Cine chiar face lucruri rele si dubiosenii si vrea sa le faca pe termen indelungat e suficient de inteligent sa nu auzi de el/ea. Ai pus mina sa studiezi curentele sataniste, filozofia din spate? Desigur ca nu.
Impusuri din astea simte toată lumea din când în când, fiecare alege dacă asculta de constiinta sau de natura noastră pacatoasa si rebelă. Tatal nostru ceresc e un Stapan mult mai bun decat saran sau noi înșine.
Esti foarte influentata de hormonii adolescentei cred eu. Si simti nevoia sa fii importanta, sa fii implicata in diferite grupuri, activitati, poate sa te simti independenta, sa simti ca iti controlezi viata. Poti sa incerci unele lucruri, dar dupa 10 ani sa fii sigura ca nu vei mai gandi asa cum o faci acum. o inttrabare care imi vine instant in minte este: cum te intelegi cu tatal tau? posibil de aici sa vina tot ce simti... poti sa imi scrii sa mai vorbim.
MariusDSarghe întreabă: